brslen Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 chtel bych si koupit tento dvd prehravac s dvb-t,ale nevim zda prehraje avi,nemate nekdo zkusenost?A napajeni externi anteny znamena ze pouziju klasickou stresni antenu? http://www.korunka.cz/stolni-dvd-prehravace/sencor-sdv-8701t?v=465244 [upravil dne 25/11/10 11:04 brslen] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Čoveče chtělo by to odkaz nebo alespoň napsat typ. Jinak v rodině máme dva DVD přehrávače a jeden STB od Sencoru a ty DVD schroustnou úplně všechno. Jen u nich bývá občas problém, když jsou data vypálený na nějaký noname medium, nebo moc rychle - pak se to sice načte, ale \"kouše\" se to STB chodí bez problémů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Většinou platí, že čím levnější přehrávač, tím více toho přehraje. Takže bych se nebál, že by nepřehrál avi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Máme STB od sencoru, to nejlevnější co šlo sehnat. Sice se nezobrazí celé EPG, ale za ty prachy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 mame take dvd od sencor a prehrava to vse krome blu-ray.a stalo to tisic kc a to je 2 roky zpet.Uplne nove jsme to kupovaly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czedisonek Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 MJSytic: brrr, jestli STB chodí bez problémů tak to potěš koště a no nazdar hodiny KGB still watching you ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Sencor je opět jen obchodní jméno pro vybíraný čínský Low-end. Na druhou stranu za ty prachy mám povětšinou dobrou zkušenost. Mám STB s HDD ( SDV 3007 ) - ovladač má malý dosah, Tuner má horší ( ale přijatelnou ) citlivost , EPG funguje, ale musí se předtím vypnout natvrdo a pak to chvíli jede... ale to se dá za ty prachy odpustit. DVD s DVBT jsem kupoval loni tátovi - SDV 8802T - jen potvrzuji co je napsáno v diskusích na internetu - velmi často odcházejí dálkové ovladače a UNI se na Sencor nedají sehnat ( na druhou stranu se to dá řešit učícím z Lidlu za 199,- ale jen dokud je ten původní funkční ), moje zkušnosti - různé formáty videa dobrý, DVBT má poměrně nízkou citlivost, ale v místě dobrým signálem hraje slušně. Docela nepříjemné je, že pokud omylem přepnete na kanál bez signálu .. tak se STB hrozně zpomalí a na každé zmáčknutí reaguje až na několik sekund. Ale to při normálním provozu nevadí. Napájení externí antény znamená, že pokud máš u antény předzesilovač můžeš ho napájet přímo z STB bez nutnosti vlastního napájení přímo po kabelu antény, ale pozor myslím, že má 5V a tak musím být i předzesilovač na 5V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Čoveče chtělo by to odkaz nebo alespoň napsat typ. Jinak v rodině máme dva DVD přehrávače a jeden STB od Sencoru a ty DVD schroustnou úplně všechno. Jen u nich bývá občas problém, když jsou data vypálený na nějaký noname medium, nebo moc rychle - pak se to sice načte, ale \"kouše\" se to STB chodí bez problémů nevim na co jsem myslel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Sencor je opět jen obchodní jméno pro vybíraný čínský Low-end. Na druhou stranu za ty prachy mám povětšinou dobrou zkušenost. Mám STB s HDD ( SDV 3007 ) - ovladač má malý dosah, Tuner má horší ( ale přijatelnou ) citlivost , EPG funguje, ale musí se předtím vypnout natvrdo a pak to chvíli jede... ale to se dá za ty prachy odpustit. DVD s DVBT jsem kupoval loni tátovi - SDV 8802T - jen potvrzuji co je napsáno v diskusích na internetu - velmi často odcházejí dálkové ovladače a UNI se na Sencor nedají sehnat ( na druhou stranu se to dá řešit učícím z Lidlu za 199,- ale jen dokud je ten původní funkční ), moje zkušnosti - různé formáty videa dobrý, DVBT má poměrně nízkou citlivost, ale v místě dobrým signálem hraje slušně. Docela nepříjemné je, že pokud omylem přepnete na kanál bez signálu .. tak se STB hrozně zpomalí a na každé zmáčknutí reaguje až na několik sekund. Ale to při normálním provozu nevadí. Napájení externí antény znamená, že pokud máš u antény předzesilovač můžeš ho napájet přímo z STB bez nutnosti vlastního napájení přímo po kabelu antény, ale pozor myslím, že má 5V a tak musím být i předzesilovač na 5V. pekna slohovka asi do toho pujdu,je to zatim docasne,nez koupit led tv.Ma to i flashku a tu jsem chtel at muzu filmy z pc soupnout primo na ni a ne porad vypalovat.Muzu teda pripojit klasickou antenu (co je na strese) k tomu dvd?Nebo musim koupit ten predzesilovac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Předzesilovač se používá hlavně ke kompenzaci dlouhého vedení. Tedy né majitele, ale signálu protože kabel má útlum. Pokud ho tam dneska nemáš tak rozhodně začni tím, že to připojíš, v STB necháš napájení antény na \"off\" a zkusíš to. Teprve když to nebude chodit a bude signál slabý má nějaký smysl uvažovat o zesílení. Ale vždycky je lepší mít kvalitní dobře nasměrovanou anténu než mizernou anténu a zesilovač s velkým ziskem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Já mám autorádio a žádná sláva to není.. Hold za málo pěněz málo muziky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Předzesilovač se používá hlavně ke kompenzaci dlouhého vedení. Tedy né majitele, ale signálu protože kabel má útlum. Pokud ho tam dneska nemáš tak rozhodně začni tím, že to připojíš, v STB necháš napájení antény na \"off\" a zkusíš to. Teprve když to nebude chodit a bude signál slabý má nějaký smysl uvažovat o zesílení. Ale vždycky je lepší mít kvalitní dobře nasměrovanou anténu než mizernou anténu a zesilovač s velkým ziskem. ja ti dam vedeni ja myslel ze se to muze nejak poskodit,ale kdyz nebude dobry signal tak bude skaredy obraz.Chapu to spravne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Já mám autorádio a žádná sláva to není.. Hold za málo pěněz málo muziky.. asi to nebude zadny zazrak,ale myslim ze na prehrani filmu by to mohlo stacit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Když nebude dostatečný signál tak se nic nepoškodí - pouze to při automatickém vyhledávání nenajde žádný kanál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Když nebude dostatečný signál tak se nic nepoškodí - pouze to při automatickém vyhledávání nenajde žádný kanál. ok diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoseA Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 To mně nic sencor nevydrželo. Většinou to ale chcíplo brzy po záruce. Třeba vysavač sencor koupil otec, zapl ho v obyváku a jenom se z plastou zakouřilo a zasmrádl celý obyvák. Druhý si naštěstí nechal vyzkoušet na prodejně (planeo elektro). Myslím, že ještě funguje, ale trhá sáčky a pořád navíjí kabel, takže vysavač pomalu odjíždí k zásuvce. Já už se celkově snažím elektronice z marketů vyhýbat. Jediné pozitivní je, že tam řeší bez keců reklamace, ani nezkontrolují zboží, jestli je opravdu v krabici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts