Tomazy Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 aky maju vyznam na zimnych fungel gumach tie bodky male dierky? diky za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 tieto mam 225/45/17 takze na rovnu cestu a lyzovacku mozu byt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 JJ, je to na hroty. Jsou úplně naprd. Vyhoď je a kup si jiný :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 JJ, je to na hroty. Jsou úplně naprd. Vyhoď je a kup si jiný :aut To nemyslis vazne ved to su funglace z obchodu len vcera mi dosli cital som odozvy ludi zevraj na zimu lad sneh si ich pochvaluju [upravil dne 24/11/10 10:55 Tomazy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ty woe a proč se teda ptáš? Na blbou otázku, blbá odpověď Příště napiš: \"Hele lidi, koupil jsem si nový pneu, můžete mi je pochválit? Prostě když už ty pneu máš doma, tak je nazuj a jezdi:) Stejně je už za jiný nevyměníš, když je máš fungl nový, ne?! Vůbec nevím, co je to za gumy, ale na nějaký no name made in china nevypadají, takže když budeš jezdit rozumně, tak se nevysekáš (možná) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 MJSytic ty si co za pacienta kto sa tu chvali? reagoval som len na tvoj blby komentar \"Jsou úplně naprd. Vyhoď je a kup si jiný\" len som chcel vediet vyznam tych bodiek to je cele [upravil dne 24/11/10 10:14 Tomazy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Možná jsem pacient, ale číst umím. Ptal ses na co jsou ty díry a pak na kvalitu pneu. Tak jsem ti odpověděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 MJSytic ty si co za pacienta kto sa tu chvali? reagoval som len na tvoj blby komentar \"Jsou úplně naprd. Vyhoď je a kup si jiný\" len som chcel vediet vyznam tych bodiek to je cele [upravil dne 24/11/10 10:14 Tomazy] Co je na to mém komentáři blbýho? Když bych ti napsal:\"Jsou výborný, nech si je\", tak by to bylo OK??? V tom případě je to tak, jak jsem napsal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 a pak na kvalitu pneu. napisal som len ze ich ludia na lade aj snehu pochvaluju to je cele takze nic v zlom ale neviem co tu splietas no koment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ach jo ... Psal si: tieto mam 225/45/17 takze na rovnu cestu a lyzovacku mozu byt? Opravím tedy svou odpověď: Ne. Na toto nejsou pneu vhodné. Vyhoď je a kup si jiné. Je to takhle lepší? Podle mě je to stejný akorát jinak napsaný. Chtěl jsem ti tím jen naznačit, že když už ty pneumatiky doma máš, je zbytečný řešit jak dobrý/špatný, nebo vhodný/nevhodný jsou;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 MJSytic ok nechaj tak ludia su hlupy dozvedel som sa o hrotach dobre vediet diky takze tema sa moze ukoncit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Je vidět, že si mě vůbec nepochopil Zkus si to kdyžtak přečíst od začátku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 ptal se k čemu to je, je to na hroty, takže vyřešeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 ptal se k čemu to je, je to na hroty, takže vyřešeno myslel som ci to neni nejaka chyba presne tak diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 a pak na kvalitu pneu. napisal som len ze ich ludia na lade aj snehu pochvaluju to je cele takze nic v zlom ale neviem co tu splietas no koment ja len k tomuto napisem ze ked som vyberal zimne pneu tak som nepozeral len na hodnotenie na snehu a lade ale aj na hodnotenie na suchej a mokrej vozovke vozovke cez zimu. lebo kolkokrat ides po lade alebo snehu cez zimu? malokedy. vecsinou su cesty odhrnute suche alebo mokre. myslim ze tie gumy su vyrabane pre severske staty kde je na ceste suvisla vrstva snehu celu zimu a preto tam maju aj tu pripravu pre hroty lebo u nich su povolene. sorry za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Pneu s pripravpou na hroty mozes normalne pouzivat. Akurat tam nesmies dat tie hroty. To je uz zakazane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 A hosani takto sa do seba navazat pred vianocami ked ma byt klud a pohoda. No fuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 JJ, i kdyz snezi, ceste se odhrnou, a sou suche nebo mokre ... Neni na nich lad ani sneh ... Takisto dalnice a podobne ... Tyhle pneu su neni urcene na suchu ci mokru cestu, naprasal to honza406 vyssie, maju tam velmi zle vlastnosti ... Ako napisal pipistrel, podla mna su pre severske krajiny, alebo nejakemu horarovi na SUV ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomazy Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 ale severske krajiny kde je zima prioritou maju koly tomu este rizikovejsie cesty .. ludia si ich pochvaluju tak uvidime to sa pojde par krat lyzovat do hor inak dokopy v zime nejazdime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Neviem ci sa chapeme ... V severskych krajinach je mimo miest bezne, ze cesty su stale pod pokrievkou snehou, tj pneumatiky, ktore mas ty, tam pozivaju na stalom snehu alebo lade, a preto sú vhodné. Pokiaľ pôjdeš na lyžovačku, väčšinu cesty aj tak prejdeš po suchých cestách, ktoré nebudú ani pod vrstvou snehu, ani ľadu ... Na takýchto cestách majú tie pneu podľa popisu hrozné vlastnosti, pravdepodbne horšie ako hocijaká čína, pretože sú na to neni určené. Naopak na snehu a ľade, sa budú správať perfektne ... Tož preto si myslím, že sú tebe maximálne na nič na 307cc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts