Jump to content
  • Aktuální cíle darů

ZIMNE Gumy dezen

Tomazy

Recommended Posts

Ty woe a proč se teda ptáš? Na blbou otázku, blbá odpověď :aut

Příště napiš: \"Hele lidi, koupil jsem si nový pneu, můžete mi je pochválit? :super

Prostě když už ty pneu máš doma, tak je nazuj a jezdi:) Stejně je už za jiný nevyměníš, když je máš fungl nový, ne?! ;)

Vůbec nevím, co je to za gumy, ale na nějaký no name made in china nevypadají, takže když budeš jezdit rozumně, tak se nevysekáš (možná) :aut

MJSytic ty si co za pacienta kto sa tu chvali? reagoval som len na tvoj blby komentar \"Jsou úplně naprd. Vyhoď je a kup si jiný\"

len som chcel vediet vyznam tych bodiek to je cele

[upravil dne 24/11/10 10:14 Tomazy]

Co je na to mém komentáři blbýho? Když bych ti napsal:\"Jsou výborný, nech si je\", tak by to bylo OK???

V tom případě je to tak, jak jsem napsal :D

Ach jo ... :roll

Psal si:

tieto mam 225/45/17

takze na rovnu cestu a lyzovacku mozu byt?

Opravím tedy svou odpověď:

Ne. Na toto nejsou pneu vhodné. Vyhoď je a kup si jiné.

Je to takhle lepší?

Podle mě je to stejný akorát jinak napsaný. Chtěl jsem ti tím jen naznačit, že když už ty pneumatiky doma máš, je zbytečný řešit jak dobrý/špatný, nebo vhodný/nevhodný jsou;)

a pak na kvalitu pneu.

napisal som len ze ich ludia na lade aj snehu pochvaluju to je cele

takze nic v zlom ale neviem co tu splietas no koment

ja len k tomuto napisem ze ked som vyberal zimne pneu tak som nepozeral len na hodnotenie na snehu a lade ale aj na hodnotenie na suchej a mokrej vozovke vozovke cez zimu. lebo kolkokrat ides po lade alebo snehu cez zimu? malokedy. vecsinou su cesty odhrnute suche alebo mokre. myslim ze tie gumy su vyrabane pre severske staty kde je na ceste suvisla vrstva snehu celu zimu a preto tam maju aj tu pripravu pre hroty lebo u nich su povolene.

sorry za :xvul

JJ, i kdyz snezi, ceste se odhrnou, a sou suche nebo mokre ... Neni na nich lad ani sneh ... Takisto dalnice a podobne ... Tyhle pneu su neni urcene na suchu ci mokru cestu, naprasal to honza406 vyssie, maju tam velmi zle vlastnosti ...

Ako napisal pipistrel, podla mna su pre severske krajiny, alebo nejakemu horarovi na SUV ...

Neviem ci sa chapeme ...

V severskych krajinach je mimo miest bezne, ze cesty su stale pod pokrievkou snehou, tj pneumatiky, ktore mas ty, tam pozivaju na stalom snehu alebo lade, a preto sú vhodné.

Pokiaľ pôjdeš na lyžovačku, väčšinu cesty aj tak prejdeš po suchých cestách, ktoré nebudú ani pod vrstvou snehu, ani ľadu ... Na takýchto cestách majú tie pneu podľa popisu hrozné

vlastnosti, pravdepodbne horšie ako hocijaká čína, pretože sú na to neni určené. Naopak na snehu a ľade, sa budú správať perfektne ... Tož preto si myslím, že sú tebe maximálne na nič na 307cc ...