Jump to content
  • Current Donation Goals

Led diody

dusko201

Recommended Posts

nazadar chcem sa spytat ci na tieto diody treba dat aj odpor alebo mozu ist na priamo klasicky + -... chcem ich dat ako interierove svetla zataial som ich skusil iba v kufri a moc som snimi spokojni ale do iterieru neviem ci to nebude vela elektriky brat alebo ci sa neodpalia ak tam nebude ten odpor?

post-30497-14109613651937_thumb.jpg

Interier můžeš osadit LEDkami ale jedna z nich musí mít odběr jako žárovka aby ti to zhasínalo hned při startu nebo když auto zamkneš. Mám to vyzkoušené. Není to jen z mé hlavy, podílel nebo spíš to vymyslel petr-16. Na jednom boku mám jednu s vyšším odběrem na druhém normální a v předu takovou placičku s 18ti diodami. Přesně tam padla. Je to vlastně 6diod ve třech řadách a svítí to jak blázen. Mohu dodat i foto.

Len problem mam taki ze ako to mam zapojit aby to fungovalo ako ta ziarovka predtym pekne na vipinac alebo ked otvorim dvere aby sa to rozsvietilo aj som to skusal zapo jit mno nepodarilo sa mi to nieako prepojit tak aby vsetko klapalo ako ma .vedel by mi stym niekto poradit jak pospajat ty dratky aby mi to slo??

post-30497-14109613727037_thumb.jpg

[upravil dne 05102010 13:36 dusko201]

Tady je porovnani z normalni žárovkou

:o:o:super paradni . mas parvdu isto si ich kupim nech to vyzera k svetuuu

dusko a kde si ich kupit chces???uz si ich niekde nASIEL? a cenovo ako to

vyzera??

gozila TO tak mi to mame najvblisie do BN a ceny ved pokukaj tu je link:

http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.browse/category_id,102/option,com_virtuemart/Itemid,1/