dusko201 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 nazadar chcem sa spytat ci na tieto diody treba dat aj odpor alebo mozu ist na priamo klasicky + -... chcem ich dat ako interierove svetla zataial som ich skusil iba v kufri a moc som snimi spokojni ale do iterieru neviem ci to nebude vela elektriky brat alebo ci sa neodpalia ak tam nebude ten odpor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 vypada to, ze jsou zapojeny v serii, cili cca 14V/8= 1.75V na jedne diode, to by asi mohly vydrzet (typicky byva napeti na diode 1.5-3V, zalezi podle typu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 vypada to, ze jsou zapojeny v serii, cili cca 14V/8= 1.75V na jedne diode, to by asi mohly vydrzet (typicky byva napeti na diode 1.5-3V, zalezi podle typu) a co sa tika diod myslis ze viacej zeru elektriky ako normalne ziarovky v iteriery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 neviem ci vidim dobre ale vyzera to tak ze su v serii po 4ks LED.....malo by to vydrzat LEDky maju urcite mensiu spotrebu ako ziarovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Interier můžeš osadit LEDkami ale jedna z nich musí mít odběr jako žárovka aby ti to zhasínalo hned při startu nebo když auto zamkneš. Mám to vyzkoušené. Není to jen z mé hlavy, podílel nebo spíš to vymyslel petr-16. Na jednom boku mám jednu s vyšším odběrem na druhém normální a v předu takovou placičku s 18ti diodami. Přesně tam padla. Je to vlastně 6diod ve třech řadách a svítí to jak blázen. Mohu dodat i foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 no dodej, nenech se pobízet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 no dodej, nenech se pobízet taki by som si rad kukol to foto ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Včera jsem to zkoušel fotit s mobilem a fotky jsou v té tmě fakt hrozný. Musím někoho kdo má foťák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 take nieco planujem do mojho iterieru dat namiseto klasickej ziarovky nakolko mam dobry pristup k diodam zadarmo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Len problem mam taki ze ako to mam zapojit aby to fungovalo ako ta ziarovka predtym pekne na vipinac alebo ked otvorim dvere aby sa to rozsvietilo aj som to skusal zapo jit mno nepodarilo sa mi to nieako prepojit tak aby vsetko klapalo ako ma .vedel by mi stym niekto poradit jak pospajat ty dratky aby mi to slo?? [upravil dne 05102010 13:36 dusko201] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-16 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Podle meho zjištění bych do pugeota a kor do 407 nic nepajel prodavaj se ledky i z odporem bud z jednou led nebo jich tam je 8 je to hezčí efektivnější a nic se pájet nemusí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-16 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 tady jsou ty led od RADKA V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-16 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Tady je porovnani z normalni žárovkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Tady je porovnani z normalni žárovkou :o:super paradni . mas parvdu isto si ich kupim nech to vyzera k svetuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzilaTO Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tady je porovnani z normalni žárovkou :o:super paradni . mas parvdu isto si ich kupim nech to vyzera k svetuuu dusko a kde si ich kupit chces???uz si ich niekde nASIEL? a cenovo ako to vyzera?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzilaTO Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tady je porovnani z normalni žárovkou a co tie bocne ziarovky???nedaju sa tam nakombinovat ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 http://www.rojka-autohifi.cz/zarovky-svetla-denni-sviceni-majaky-klaksony/led-zarovky-panely/led-panely/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Tady je porovnani z normalni žárovkou :o:super paradni . mas parvdu isto si ich kupim nech to vyzera k svetuuu dusko a kde si ich kupit chces???uz si ich niekde nASIEL? a cenovo ako to vyzera?? gozila TO tak mi to mame najvblisie do BN a ceny ved pokukaj tu je link: http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.browse/category_id,102/option,com_virtuemart/Itemid,1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusko201 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 kufor a osvetlenie znacky pod led diodami dnesny moj vytvorr dnes na fotke to moc neni vidno ale live je to [upravil dne 05102010 18:04 dusko201] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzilaTO Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 vyzera to celkom okej...ako aj u mna...heh..:D ( ak si mal moznost vidiet niekedy moje auticko v noci...ň ňmali sme tu moznost si ist uz oproti??? ak nie a vies ktore je moje kludne mi blikni a zamavaj...):papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts