Karto Hopra Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Dobrý den, rád bych znal alternativy aktualizace mapového podkladu pro HDD navigaci (RT4). Současná verze mapy je pravděpodobně z roku 2007. Za prvé kvůli aktualizaci mapy (hlavně) ČR a získání lokačních tabulek pro fungování RDS-TMC v ČR. Auto je dovezeno z Francie. Děkuji za jakoukoliv radu či pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 RDS-TMC v čr nejede.....u těhle systémů navigace.......jinak http://www.citroeny.cz/forum1/viewtopic.php?f=91&t=1820 stáhnout a uložit na HDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karto Hopra Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Děkuji moc za rychlou a úplnou odpověď. Hezký den, KH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karto Hopra Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Dobrý den, potřeboval bych ještě poradit, jak dostanu mapové podklady na HDD v autě. Mám podklady nahrát na CD a zkopírovat v autopřehrávači? Asi hloupá otázka, ale nikdy jsem to nedělal, ani neznám nikoho, kdo s tím má zkušenosti. Čím blbuvzdornější návod, tím lépe pro mě Děkuji moc, KH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misan60 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ve vláknu jsem popisoval, jak probíhá úspěšná aktualizace map. Od té doby jsem to aktualizoval ještě jednou - sehnal jsem pak soubor map 2010-2011 (po instalaci se objeví jako 2009-2010, ed.2) [upravil dne 7/12/10 13:27 misan60] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts