c.WO.k Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 nevím jestli to tu bylo,ale dotal jsem takovej,možná bláznivej, nápad. Myslítě že by šli do 206 sedadla z 307? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB113 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Myslím. že nie. Nevmestia sa tam. A taktiež by boli potrebné úpravy držiakov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejty Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 pan Werich říkaval: \"Nic neni nemožné, jen lidi si netroufnou.\" nikdy sem ty sedacky nevidel tak ti nepovim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holub Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 a co tak operky hlavy?dají se dat z jiného auta do 206? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 a co tak operky hlavy?dají se dat z jiného auta do 206? ked bude pasovať rozteč medzi tyčami čo sa pchaju do sedačky a bude aj rovnaka hrubka a na rovnakej strane dražky na nastavovanie polohy tak určite ano a tie sedačky... zadne určite sa nemesia....ale tie predne na tesno myslim, že ano len to bude chcieť predelať pojezdy, su sice širšie nevime o okolko ale napasovať na tesno by sa mali dať si myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest igorh32 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Zdravim.Ja mam iny problem.Potreboval by som prečaluniť predne sedadla .Su už dost vyssedene -teda molitan ktory je v sedačkach je dost zky(neveim ako to nazvať) pod nohami ked sedim tak citim kovove casti sedadla.Ma niekto skusenost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holub Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Zdravim.Ja mam iny problem.Potreboval by som prečaluniť predne sedadla .Su už dost vyssedene -teda molitan ktory je v sedačkach je dost zky(neveim ako to nazvať) pod nohami ked sedim tak citim kovove casti sedadla.Ma niekto skusenost? Mam zkušenosti že sem mel propadlu sedačku řidiče a než ji opravit tak jsem si koupil přední a zadní sedačky r.v.2005 a je paráda v nich sedět, oprava by byla asi dráha. Jo, a budu mít na prodej sedačky do 3 dv. s airbagem, ale je vystřelen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest igorh32 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Dika za typ.Skusim sa poobzerat po nahradných. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanjua Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Také mám sedačky bez airbagu do čtyřdveř, kdyby náhodou. Potahy šedo-modro-černé v dobrém stavu. [upravil dne 11/12/10 21:47 Nanjua] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts