wox46 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Měl jsem v autě ori.rádio,ale koupyl jsem nové a nevím jak zapojit dráty každý ma jinou barvu jak staré tak nové prosím kdo poradí.Předem díky:potlesk:potlesk Změna nadpisu - původně \"406\". K [upravil dne 22.11.2010 18:28 Kurt] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edison Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 1. Vítej na PPC 2. Přečti si, prosím, pravidla fora. Konkrétně... nadpis příspěvku: Lépe popiš, oč jde. 406 nikomu nic neříká, yejména v sekci 406. Hodilo bz se např: \"Zapojení rádia\". 3. Je dobré nejprve hledat a teprve pak se ptát. To aby se tu nehromadila vlákna na stejné téma. 4. Do podpisu se hodí vložit něco o aoutě. Model, r.v., motorizace... To abys to nemusel psát při každém dotazu. 5. Pročti návod k autu. Zapojení autorádia tam bývá. 6. Pročti návod k novému rádiu, tam je zapojení zaručeně. 7. Podle bodů 5. a 6. přijdeš na spráívné zapojení. Konektory mají očíslované piny, je to spolehlivější značení, než se tu zaobírat barvami. Hodně zdaru. [upravil dne 22.11.2010 18:19 Edison] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Zapojí se stejně jako bylo origo radio, jsou tam být iso konektory. Pokud by si to nepamatovalo uložený radia (při vypnutí zapalování), musíš přehodit mezi sebou dráty na pozicích isokonektoru 4 a 7 (většinou žlutej a červenej). [upravil dne 22/11/10 18:30 Benžík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 já musel přehodit dva dráty a dva tam sou zbytečně,zapojit to musíš podle schéma který je u radia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts