Hafan007 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ahojte . . . Mám dotaz . . . Sused predáva P205 \"GTI 1,9\" . . . Ako rozoznám pravé GTI-čko od \"vyrobeného doma\" ??? Myslím že tak na čo sa pozreť aby som si bol istý, že kupim ozajstné GTI ? ? ? Je v nepojazdnom stave, ale rád by som sa s tým pohral cez zimu a na sezonu by som vyšiel . . . S nadupaným GTI . . . Ďakujemvopred za odpovede . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 jestli Ti nejde o obsah a bereš i to slabší, tak to poznáš i podle motoru, kastle, možná náprav, budíků ... jinak jak říkal Honza, podle VINka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 GTi má ramena do Y , dva silentbloky na každym rameni na nápravnici a stabilizátor s tyčkama, obyč 205 má stabilizátor v silentbloku v rameni, tyčky nemá, silenblok spojuje rameno s nápravnicí jen jeden. Taky bude mít jiný brzdy, pravděpodobně kotouče i vzadu, ale s tim si nejsem jistej. [upravil dne 22/11/10 18:20 Benžík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 podle dokladů k vozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Tak nad VIN som uvažoval aj ja . . . Ale skor som myslel niečo čo sa dá pozrieť . . . Doklady ... No . . . Do TP v papierovej (A4) forme sa dá jednoducho dopísať všetko . . . Ale asi budem musieť cez to VIN-ko . . . Ďakujem . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNkovic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Napríklad podla motora . každé gtičko má takýto motor podla Kw sa menia len detaily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNkovic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ale musí mat aj lemy a ladvinky nanich je napísané obsach motora a GTi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNkovic Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Potom ešte tvar sedačiek každé GTi má sedadlá z bočnicami ! v predu chaldené kotúče , v zadu Bubny alebo kotúče . Kotúče mali iba 88 a 94 kw gtička . ostatné mali bubny . dalej troruholnikové ramená , a samozrejme vždy je len 3dver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfy21 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 a už logicky keď je to GTi tak má vzadu na blatníkoch výrezi pre lemy..to je dosť markantný rozdiel medzi kasnou GTi a nonGTi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafan007 Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 No tak a je po GTi . . . Financie som musel dať do \"domácej pohody\" . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts