moby78 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ahoj, zitra si chci nechat vymenit olej a chtel bych se zeptat, jaky olej se ma lit do 106ky, r.95, 1.0l, 37kW, benzin. Predchozi majitelka mi tam nechala Starways 10W-40, polosynteticky. Ten jsem v Autokely ani nikde jinde nenasel, maji jen drahej Mogul, levnej Vision a myslim, ze jeste Starline. Jak je to teda s tim olejem, at to konecne vim? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHUL Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 zustan u 10W-40,a u tohohle motoru je jedno od jaky znacky,treba Vision bude uplne v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattoni1425 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 já mám divinol a díly většinou nakupuju v APM Automotive. jinak taky 10W40 ale jinak asi když tam dáš od jakýkoliv značky tak to bude pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts