Jump to content
  • Current Donation Goals

Motorek ostřikovačů P306

dolly1010

Recommended Posts

Tak mě tu po delší době zas máte :)

Obracím se na vás s problémem - Když zapnu ostřikování, tak se z motorku ostřikovačů ozývá takovej pištivej zvuk (asi se protáčí hřídelka). Pri spuštění to vystříkne a pak to piští...je to jak prostatik na záchodě :D Sem-tam se to chytne.

Ale o co mi jde: Jak se vytahuje nádobka ostřikovačů, nebo aspoň motorek? Zdá se, že tam je jen zamáčklej, ale nechci to moc rvát..

Jo a ještě něco. Kde se daj sehnat takový ty fajnový rozprašovací trysky na tohle auto? V práci jezdím s Fábiej a účinnost ostřikovačů se nedá srovnat :)

Já mám s jedním vývodem. Spíš bych řek, že je něco motorku - jen tak piští a netočí se (vibruje). Asi přerušený vinutí.

V Autokelly maj za 267Kč a 754Kč http://www.autokelly.cz/#CT=5|PCT=13|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1229090|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

Uvidím, kterej tam bude pasovat (ten levnější nemá obrázek).

Teď ještě sháním rozprašovací trysky :) Nemáte někdo. Prej se tam hoděj z Xsary/Saxa

[upravil dne 21.11. 10 15:04 dolly1010]

jde to rozebrat a opravit.Je to celkem fest do sebe nalisovaný,ale dá se.Řešil jsem tohle před půl rokem,taky jsem z tý ceny byl trochu mimo. Měl jsem ho celej rezavej,jak do něho teklo.Stator i rotor jsem vzal jemným smirkem a vrtulku vyfoukal skrze tělo motorku kompresorem. Poskládal a zas stříká jak divej ;)

jde to rozebrat a opravit.Je to celkem fest do sebe nalisovaný,ale dá se.Řešil jsem tohle před půl rokem,taky jsem z tý ceny byl trochu mimo. Měl jsem ho celej rezavej,jak do něho teklo.Stator i rotor jsem vzal jemným smirkem a vrtulku vyfoukal skrze tělo motorku kompresorem. Poskládal a zas stříká jak divej ;)
No to tem muj po rozebrání taky stříkal, mam ho ještě tady doma, ale to těsnění prostě nedrčí a teče to jak dunaj skrz do motorku

Tak mám novej za 241Kč :) Pěkně tichej :)

Dalo to teda práci to napasovat zpět do tej nádržky :bojim

PS.: Je tam toto: http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;22189;200301;2393434;2393455|CT=5|PCT=13|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1229090|PDPID=4677700|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| (když kliknete na \"Náhrady\" tak to levnější :) )

[upravil dne 26.11. 10 20:55 dolly1010]