wallonien Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Zdravím Pežotáci Z motora mojej P206 1,4 HDi rv 2005 50kW som postrehol taký rovnomerný, slabý, cinkajúci zvuk (ako keby jemné udieranie dvoch kovových klincov o seba). Tento zvuk vychádza z ľavej hornej časti motora, z priestora nad kladkami. Rozvody mám čerstvo vymenené tak neviem či to slabé cinkanie je uplne normálne pri tomto motore alebo sa hlási porucha motora? Má niekto podobnú skúsenosť? Vopred díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serzo33 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ja mam sice 2.OHdi,ale mne cinkala cca 1mesiac remenica, zarana mi dokonca aj piskala,knucala,vrzgala..... dal som radsej vymenit kym sa nerosype,byvalemu majitelovy sa rozsypala dvakrat za jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
třídvířko Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Řekl bych že to bude řemenice na klice.Nedávno jsem ji měnil a je klid... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Tak nápovědu publika a 50:na 50 máme za sebou a teď zkusíme přítele na telefonu - zkus to nahrát třeba mobilem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Skúšal som to nahrať, bohužiaľ to nieje počuť na tej nahrávke Zajtra idem do servisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Práve som sa vrátil zo servisu.. podfukuje mi prvý vstrek, asi chybná podložka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts