neutral Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Kluci nevím čím,ale jde vstřikování mi asi vstřikuje moc benzínu. Jedná se o P106 r.v. 92 1,4i. Nebo nevím kde je chyba,ale žere a ze spod je to celý dochcaný a potenciometr (myslím) je taky pěkně dochcanej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-k Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 nechapu jak ti muže střikat moc benzinu...nemaš třeba nekde hadičku diravou? a proto to maš dochcany i zespod?a nebo bych zkusel ješte regulator paliva ve střik.komoře dotahnout jestli ti benzin neporsakuje okolo a nebo ješte vyčistit lamndu ale nevim jeslti to ma neco společnyho...a ješte otazka co znamena ze je auto po facelitu? sory za :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 novější model stejného modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-k Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 dekuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Tema pročištěno od Offtopiců. Držte se prosim tematu, Děkuji. RH [upravil dne 20/11/10 23:12 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Neutral, trochu to rozepiš, co mysliš tim zespod celý dochcaný?? Takhle se těžko radí když není zavada popsaná trochu přesněji. Pokud teče benzin po bloku vidim to taky na nějakou prasklou hadičku nebo netěsnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Tak jednak to žere a jednak je to dochcaný od motoru až po převodovku celý. Nvm kama to tam teče. A ještě je to mokrý tady (viz. foto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-k Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 to mi je jasny ze tam jak je zakroužkovano....myslim ze maš nekde prasklou hadičku nebo netesnou nekde na spoji a mokry to tam taky mužeš mit protože si myslim ze kolem ty strik. komory vede taky voda...zkontroluj hadice...a neztraci se ti voda z chladiče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Voda se mi neztrácí, ale benzín jo. Díval se na to mechanik a prej tam asi jde moc benzínu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-k Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 podivej se jestli ti nekde neteče neboo netesni nekde spoj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts