ricik13 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Zdravím a mám dotaz. Sice se o tom tady již psalo ale stále to nemám v poho. Vrzání v interieru .Měl jsem rozebrané výplně dveří,plasty na středových sloupkách vše co se s něčím stýká jsem namazal vazelinou nebo použil silikonový olej ale stále vrže a vrže. Mám pocit že to jde ze středového sloupku??? tam je přece jenom ten krycí plast nacvaknutý a přes to dané pyrely.Styčné plochy jsem také namazal bohužel nic. když si někdo sedne ke mě do auta má pocit že nedovřel dveře.Prosím o radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
km406 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Provrtej plast na dorazech dveří (válečky na sloupku) a promazej, bude klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricik13 Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Chlape děkuji děkuji za radu.Je to neuvěřitelné ale opravdu nevrže. A já měl minulý týden rozebrané půl auta a nepřišel jsem na to.A při tom taková blbost,plastové válečky. Ještě jednou děkuji za radu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark001 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Prosim Vas, hodil by tu niekto fotku ake valceky myslite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark001 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No tak pani ked nik nema fotku by mi pomohlo aspon trosku upresnit kde sa to nachadza. Viem ze sa to tu uz písalo ale nejak nerozumiem kde v zamkoch sa tie valceky nachadzaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Vodevři dveře a to do čeho zapadá zámek je přesně to co hledáš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark001 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 koblih69 : Tak to som fakt necakal ... Fakt diki dnes to skusim premazat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricik13 Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 JJ otázka 5 minut a nemáš co dělat. je pravda že u řidiče se mi zase začalo při těchto mrazech ozívat,mazal jsem to silikonem ve spreji nevím jestli je nějaké mazivo ještě lepší nežli silikon ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts