John_Ice Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Jak je to s řetězema na elektronech? Poškodí elektron či nikoliv?Jsou na to speciální řetězy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 kup si ponožky ja si je nemužu vynachválit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 viz loni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 a předloni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Co to je? Mozes to nejako opysat? Este som to nevidel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Jak to dlouho vydrží?...už jsem si zjistil pár informací ohledně řetězů...min 3000kč tam je ochrana disků....no dál budu hledat...ty ponožky nevím nevím,,,je to látka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 http://maloobchod.ddpneu.cz/product-category/autosock-textilni-snehove-retezy.html muzes s tim i na asfalt je to skladne a par vterin na montaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Taky jsem fusekle loni před cestou na hory koupil a zatím nepoužil - nebylo třeba, takže zkušenosti nemám. Každopádně fusky jsou oproti řetězům podstatně skladnější a na okamžitou pomoc s vyjetím kopečku i díky snadné montáži vhodnější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 No za ty poslední roky s P 406 jsem při šplhání na chatu na Vysočině přetrhnul 3 řetězy. Obávám se, že z ponožtiček by asi nic nezbylo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Nebude to tak trošku chybka i v nohách? :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 No tak taky na tom něco bude, ale v ZR jsem bydlel 10 let, a v průběhu té doby vystřídal přes 10 aut, se všemi jsem vyjížděl ke zmíněné chatě bezproblémů, s těmi menšími i bez řetěžů. S Vectrou v kombíku už to byl boj i s řetězy, ale s Pežó.... škoda mluvit. ALe ono půlku z toho sedíš na břiše a pak následuje 90° zatáčka bez možnosti se rozjet a za ní prudký kopec celý ledový... s malým autem se tam ještě nějak vytočíš, ale s velkým musíš pomalu a rozjezd na ledu do zatáčky do kopce je prostě nápor i na celkem kvalitní řetězy. Myslím, že mám hodně v zimě najeto, navíc v tomhle okrese je zakázáno solení na většině cest, takže ani nic jinýho nezbývá, ale na hory 406-tka zrovna hvězdná není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Jak je to s řetězema na elektronech? Poškodí . . . . Ahoj. Řetězy na elektronech jsou bez problémů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 http://maloobchod.ddpneu.cz/product-category/autosock-textilni-snehove-retezy.html muzes s tim i na asfalt je to skladne a par vterin na montaz no ale všude ukazují že nic moc nevydrží ...asfalt... no ještě podumám,jinak dík za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 takže jak píšou výrobci,ty ochranný prvky na ráfky fungujou...že teý řetězy nemlátějí do disku... [upravil dne 4/12/10 09:04 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts