MadVlkodlak Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ahoj Potřeboval bych radu jak u své 406 r.v.1997 šikovně demontovat kryt řadící páky. Zakoupil jsem si jiný kryt vhodný do nového interiéru. Děkuji za odpovědi a Vaše rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Myslíš, hlavici řadičky? Vezmi jí do sikovek a silou otoč o 90°. A příště napřed Hledat - je to tu X-krát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadVlkodlak Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Tak to se omlouvám,hledat jsem dal, ale asi jsem volil špatná slova, výsledek hledání bylo ..nenalezeno.. Jinak díky za radu. Soused mi totiž říkal,že při demontáži rupne . Já bych si chtěl originál ponechat pro případnou zpětnou výměnu. [upravil dne 19/11/10 20:26 MadVlkodlak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 nejprve zkus odloupnout tu cepicku s nakresem kulisy, nekdy pod ni byva sroub, pak jde sundat po odsroubovani lehce, nekdy je hlavice jen narazena na plastovem trnu, nemusi se ani brat sikovkama, staci tocit rukou a tahat silne nahoru, ale bacha na zuby nebo na diru ve strese, az to povoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Soused ti to říkal dobře, uvnitř je takový bílý plast, který přitom praskne. Nicméně dá se to vcelku slušně slepit. Když jsem potahoval kůži řadičku tak jsem jí taky takhle sundal a zase dal zpět. Drží cca 50 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadVlkodlak Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Díky za rady,zejtra nebo v pondělí na to vlítnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zadej do hledání slovo zkrácení a uvidíš, co je tam příspěvků na daný problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadVlkodlak Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Zadej do hledání slovo zkrácení a uvidíš, co je tam příspěvků na daný problém. Tak to bude tim Tohle slovo by mě nenapadlo tam dát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts