wallonien Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Zdravím Vás Už mesiac riešim jeden problém Pravá zadná strana mojej 206 1.4 HDi r.v. 2005 je mierne (asi 2cm) klesnutá oproti ľavej. Zadnú nápravu som skontroloval v servise, je v poriadku. Boli namontované nové zadné tlmiče ale problém pretrváva... Má niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Jenom pravá zadní strana auta? Jinak všude je to stejně? To musí být to auto docela křivý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Všetko je OK až na to mierne klesnutie Nikto to nechápe ) Záhada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Na jakym místě jsi to měřil? Jestli neni třeba jenom křivej nárazník nebo jinej díl po nějaký opravě. Levá přední srana neni výš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Merali sme to na viacerých miestach.. vždy to bolo menej asi zhruba o tie 2cm ako ľavá strana nerozumiem tomu. Predok aj zadná Ľ strana sú výškovo rovnaké ako na priateľkinej totožnej 206 Asi to auto pošlem do Francie na vyriešenie záhady :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitarista001 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Na zadne pravej strane casto odchadza lozisko napravy. Dobre sa pozri ci nema prave koleso vacsi sklon ako lave, alebo ci ti koleso nezacina oprirat o vnutornu cast blatnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Práveže koleso je v poriadku, sklon a ložiská som pozeral hneď ako druhé po kontrole nápravy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitarista001 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Tak uz neviem. Iba ak by si mal nahodenu 13\" rezervu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 zkontroluj silentbloky nápravy na pr. straně a taky uložení pr.torz. tyče--něco tam musí být,když uložení ramen je OK (jak píšeš) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallonien Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Práve sme skontrolovali zasa už po asi X krát zadnú nápravu, torzku a aj silentbloky.. všetko je OK Už tomu nechápem. Nádrž mám natankovanú do plna, ale výškový rozdiel 2cm to robiť nemôže... Hotové Akty X ten môj Frantík ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts