Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Chyba P 0069- Senzor tlaku turba

Duffusss

Recommended Posts

Zdravim Vas

Existuje nieco take na turbe- senzor tlaku turba. Dal som to na tester Lexia 3 a na kontrolke motora ( zavady )vyhodilo mi tuto chybu PP 0069-ale tato chyba bola len prechodna. A na dislepji mi to vyhadzovalo chybu Deppolution system failure. Ked som nastartoval tak mi vyhodilo kontrolku motora a tuto hlasku. A potom po par dnoch zhasla. Teraz som tu chybu vymazal a momentalne je pokoj.Ale myslim si ze sa znovu objavi. Pisu tu borci ze je to diferencialny ventil pred alebo za FAP filtrom to presne neviem. Len na 2.7 HDI su tie sondy dve takze teraz neviem ktora by mohla byt vadna.Ukaze to diagnostika? Alebo neviete co by to mohlo byt. Dakujem

Protoze mas CHINU kabel.Proto ti vyskakuji \"blbosti\".

2,7 HDI je jednodusa motor a vstrikovani ktere potrebuje cloveka ktery bude vedet kde co otevrit a kde co vymazat.Je to motor ktery zije svym zivotem.

A je to jinak neuveritelne skvely motor s timhle tipem vstrikovani.

To jak jsem napsal ze to zjistis sam ,jsem myslel tak ze to nejde vysvetlovat na forum co jak funguje.

:D:D:D

No vidim ze mas auto napichnute kazdy den.:D

Depolution system suvisi najviac s EGR ventilom. Tuto chybu obcas vyhadzuje ak nastanu nestardantne podmienky. Ak to zacne vypisovat castejsie tak je dobre vymenit egr ventil.

Prechodne zavady ani neries, takych tam byva.

Pisal si tiez ze co tam mozes pokazit diagnostikou, sak to je len motor. Tak tam mozes pokazit dost ak nevies co kedy a kde zmacknut. Mozes sa dostat az do stavu ze auto nenastartujes. Ale to dufam sa ti nestane.

No vidim ze mas auto napichnute kazdy den.:D

Depolution system suvisi najviac s EGR ventilom. Tuto chybu obcas vyhadzuje ak nastanu nestardantne podmienky. Ak to zacne vypisovat castejsie tak je dobre vymenit egr ventil.

Prechodne zavady ani neries, takych tam byva.

Pisal si tiez ze co tam mozes pokazit diagnostikou, sak to je len motor. Tak tam mozes pokazit dost ak nevies co kedy a kde zmacknut. Mozes sa dostat az do stavu ze auto nenastartujes. Ale to dufam sa ti nestane.

Presne tak.A nekteri uz mozna i cekaji na temu

\"Nejde nastartovat,co s tim?? \":D:D:D

Tak ak ja som dobrodruh tak co su potom ti druhy tu ktory vyberaju FAP filtre len kvoli tomu ze nechcu do toho investovat a potom sa cuduje ze im to nejde. Ja som si kupil tu PPS len preto lebo som v zahranici a jedna diagnostika stoji 50 euro takze sa mi to oplatilo kupit a mam este dvoch bratov ktory maju peugoty tak asi preto. Vlastne ine auto som este nemal ako peugeot. A uz som ich mal 6 ale nevadi.:):):);)

Nikto sa nikoho nechce dotknut. Ber to vsetko ako kamartske rady od rodiny pezotakov.

Ja som mal tiez cinu a az raz zamrzla v polovici testu a uz sa ani nehla. este stastie ze som nerobyl nejaky update RT3, alebo niecoho ineho. Ale poznam hoooodne ludi co ju maju a zatial ziadne problemy neboli a pouzivaju ju uz vyse roka minimalne 3 krat do tyzdna. Je pravda ze vacsinou skoro vzdy na rovnake vecy, ale chodi im.

Teraz mam od kamarata z citroenu starsiu origos a ta zatial ide v poriadku.