zolco Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Čaute!Mám ďalší problém.Zapnem na aute výstražné smerovky a počujem že motor začne kolýsať otáčkamy.Je to síce minimálne,ale ja to počujem.Pri zapnutých smerovkách vidím že svetlo v kabíne reaguje tak isto na smerovky,raz svieti silnejšie,a raz slabšie,dá sa povedať že vlastne bliká zo smerovkami.Preto som premýšlal,že asi niekde budem mať zlú kostru.Mal už niekto tento problém?Batéria je nová! [upravil dne 18/11/10 07:05 zolco] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paťas!!! Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 a dela ti to jenom u blinkru nebo aj u neceho jineho??napr zapnes predni mlhy a svetlo v kabine pohasne??tohle mi delalo u mojeho druheho auta (renault 19) kdyz mi odchazel regulator.pak odesel nafurt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 kontrola altiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Neřešilo se to tu nedávno? Mám pocit, že to byl prodřený kablík na kostru... Zkontroluj ukostření, Nemáš tam tažný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Ale,mam!Ako to suvisý z ťažným? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Paťas,to som neskúšal,ale zajtra to vyskúšam! [upravil dne 18/11/10 21:29 zolco] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 No docela často bývá v té zásuvce ze strany kde jsou svorky na kabely solidní bordel ( rez, ovidace, vlhkej prach ... ) několikrát jsem se setkal s tím, že různé kolísání napětí, svícení toho co nemá....při brždění, pro blinkrech, při rozsvícení světel...., mělo původ ve zkratu ( svodu ) v zásuvce tažnýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 mysliš na 3 okruhle konektory čo sú pod držiakom lavej nohy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Pokud je to na mě, tak já myslím normální zásuvku na kouli - vzadu na autě. Zezadu mívá šroubovací svorky a bývá tam poměrně \"veselo\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Někdo mi radil, že je vhodný tu zásuvku před smontovánim naplnit vazelínou, že to pomůže proti vlhkosti i oxidaci (vlhkost se tam nedostane). Máte to někdo vyzkoušený? Jako blbost se mi to nezdá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 No tak proč ne, asi by to nějak fungovalo, ale myslím, že daleko smysluplnější je to utěsnit silikonem ( nebo klidně i zalít ). Pozor musí být neutrálný, pokud bude sanitární bude to oxidovat příšerným způsobem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts