Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Divne hlasky pri starte


nsbojovnik

Recommended Posts

Dobry tak mam 2 divne hlasky pri nastartovani zvycajne len pri rannom nastartovani a niekedy tpo vobec nenabehne ... priznaky vobec ziadne neviem co to moze byt. nestihol som ich odfotit tak ich aspon popisem :D ukazuje ich na malom displeji medzi otackometrom a tachometrom

1. cerveny volant a vedla neho vykricnik ... servo kvapalina bola to co ma napadlo pri kontrole bola trochu nad mierkou maximum moze to byt v tom? alebo to so servom nema nic spolocne? volant ide normalne lahko ako stale.

2. niesoim si isty co je to ale vyzera to ako keby oranzova predna polovica auta (obrysy) a predna kapota vyplnnena cela

ked pojdem do menu v RT3 a otvorim autodiagnostiku tk tam neukazuje nic len pri nastrtvoani to ukaze pri spominanom malom displaji.

mate niekto podobne skusenosti?

Dakujem.

[upravil dne 17/11/10 12:34 nsbojovnik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...je dobré mať hladinu vysoko nad MAX.

ja mam hladinu serva v norme a nikdy sa mi nezavzdusnilo!!!

prosim Vas neradte tu ludom menej technicky zdatnym aby liali nad MAX rysku ci uz kvapalinu serva, alebo napln motoroveho oleja alebo cohokolvek. Prelievanie nad MAX mozem mat fatalne nasledky na komponenty motora !!! :fnuk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tom pripade sa jedna o konstrukcnu vadu a riesil by som to dvihnutim nadrzky alebo nejako pomocou ulozenia vysky hadic aby k zavzdusneniu nedoslo. vsetko su to fyzikalne veci. stojim si za svojim ze preplnovanie zvysovanie objemu naplne bez zvyseniea objemu celk. kapacity nici gufera a podobne. nechcem sa hadat, verim ze to co radite radite v dobrom umysle.

V tom pripade sorry za moj :xvul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marcel00, doplnením servo oleja nad MAX sa najjednoduchšie odstráni zavzduš. a následné tuhnutie volantu pri zabočovaní do ľava. Ja viem o čom píšem. Mne sa to objavilo asi rok po kúpe auta a vo všetkých P-servisoch mi povedali, že je nutné vymeniť servo čerpadlo, čo nebola vôbec pravda. Na dobré rady kolegov tu na P-fóre sa to vyriešilo úplne jednoducho. Tvoje nápady sú určite rozumné, ale na to mali myslieť konštruktéri v Peugeote a nie mi užívatelia.

Všimol som si na foto, že na P508 má už servo nádržka širšie nalievacé hrdlo,ale môže byť, že tam to už vyriešili celkom inakšie.

Ak Ťa to zaujíma problém so servom sa rieši aj tu:

[upravil dne 18/11/10 08:10 stefano]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...