Stepkao Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ahoj, poslední dobou je slyšet při spuštěné klimatizaci zvuk, něco jako hučení, nebo syčení, dělá to jen občas, nejčastěji když jsem v koloně, ale dělá to i někdy za jízdy mimo města. Čím to je, neví někdo? Můžete to dělat třeba nedostatek chladiva? Venku nic slyšet není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Zdar, rozumiem ze to sycanie pocujes vo vnutri auta ako keby z ovievok? Ja som mal nieco podobne a ked som isiel dat skontrolovat ci mam dostatocne naplnenu klimu (lebo mi vsetci vraveli ze asi tam bude toho malo) tak v servise sa divili ze to vobec zapinalo klimu lebo som tam nemal skoro nic (nejakych 60gramov alebo tak nejak, ak sa dobre pamatam). Takze ja myslim ze by to mohlo by tym, ale to len na zaklade mojej osobnej skusenosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Áno keď je málo náplne tak to syčí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepkao Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Ahoj, problém vyřešen, měl jsem skoro prázdno, ale úník nikde zaznamenán nebyl, po doplnění zvuk zmizel, tak uvidíme jestli to zase nezačne. Díky za rady! Ahoj [upravil dne 18.11.10 19:53 Stepkao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest foto1977 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ahoj taky mi to syčí, nemáte tip na nějakej spolehlivej servis kde to doplněj? Kámoš má AUDInu a měl docela problémy s klimou a až snad ve čtvrtém servisu mu to pořádně naplnili. Nejlépe Praha a okolí, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepkao Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Ahoj, já jsem byl v Pardubicích, takže nevím kde jsou dobrý v tvém okolí, ale pokud to někdo dělá není problém to naplnit, akorát si musí najít v tabulce nebo na autě kolik tam toho dát. Asi je pak problém když to někde netěsní a není tam vidět... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts