c.WO.k Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 hoši už několik týdnů se snažim dostat do světel,ale pořád mi to nejde,poraďte jak to mám rozdělat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindwipe Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 klasicky vylupnut tie sklicka vzadu nad spz.. strc tam z boku plochy srubovak a vypac to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitarista001 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Popripade ak sa nebude darit daj dole plato z dveri a uvidis tam klipy svetla vyberes tak cele svetlo. Sklicko uz je potom hracka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 jo dobře,zkusím:) to plato je jen nacvaknutý nebo drží někde na šroubech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitarista001 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Je iba nacvaknute staci prejst srobovakom po obvode plata a je to vonku. Najlepsie bude ked zacnes vyklikovat od miesta kde je motor stieraca kedze sa mi mari ze v spodnej casti ma plato nejaky hacik a vyklikovanim hned spodnej casti by si hacik zlomil. http://www.autoomega.sk/index.php?form=messageboard&id_sek=1&id_tovar=23295&ukaz=detail&hlzaradenie=1 [upravil dne 17.11.2010 16:08 Gitarista001] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 jo díky o víkendu na to vlítnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukan1 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgus Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre. To vypadá moc pěkně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO3IA Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre. i já je mněl-do technické Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 aj ja tam mam LED a vyzara to pekne, len ta svietivost je priliz vysoka...odkedy tam mam LEDky tak sklicka nemyvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitarista001 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre. i já je mněl-do technické Tak si tam mal tie SMD nechat. A ak boli mudry mal si sa ich spytat ze kde si mas kupit poriadne ziarovky. Terajsie ziarovky typu T 10 hned scerneju. Potom to vyzera horsie ako keby to vobec nesvietilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 ja mam LEDky aj v prednych parkovackach aj na osvetleni SPZ - na STK bez problemov a policatom som vysvetlil ze to je biele svetlo ako je vo vyhlaske.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukan1 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 tiez ich mam vpredu v parkovackach. je to podla vyhlasky - biele svetlo. policajti s tym nemaju najmensi problem a tak isto aj na STK nepovedal ani slovo. klasicke zlte ziarovky by sa tak isto nemali povazovat potom za legalne (aspon podla toho co tvrdi vyhlaska). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 zlte ziarovky....to bol jeden z argumentov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts