Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Osvětlení SPZ

c.WO.k

Recommended Posts

Je iba nacvaknute staci prejst srobovakom po obvode plata a je to vonku. Najlepsie bude ked zacnes vyklikovat od miesta kde je motor stieraca kedze sa mi mari ze v spodnej casti ma plato nejaky hacik a vyklikovanim hned spodnej casti by si hacik zlomil.

http://www.autoomega.sk/index.php?form=messageboard&id_sek=1&id_tovar=23295&ukaz=detail&hlzaradenie=1

[upravil dne 17.11.2010 16:08 Gitarista001]

a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre.

i já je mněl-do technické

a davaj si pozor pri vyberani toho svetla von. tie zobaciky co to drzia v karoserii sa lubia dolamat. ja som tam dal Led SMD ziarovky aby som to uz nemusel rozoberat a menit. vyzera to celkom dobre.

i já je mněl-do technické

Tak si tam mal tie SMD nechat. A ak boli mudry mal si sa ich spytat ze kde si mas kupit poriadne ziarovky. Terajsie ziarovky typu T 10 hned scerneju. Potom to vyzera horsie ako keby to vobec nesvietilo.

tiez ich mam vpredu v parkovackach. je to podla vyhlasky - biele svetlo. policajti s tym nemaju najmensi problem a tak isto aj na STK nepovedal ani slovo. klasicke zlte ziarovky by sa tak isto nemali povazovat potom za legalne (aspon podla toho co tvrdi vyhlaska).