Jeronym Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Zdar, najde se tu nekdo, kdo opravi popripade poradi kam se vydat na opravu prednich sedacek - klasicky problem, propadly caloun. Takze shanim kontak nebo primo nekoho kdo si s tim poradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Ja som to opravil asi takto. Zohnal som spodný diel originál čalunenia v peugeote a na kostru sedačky pod strunovú výstuž som navaril dva plocháče. A sedačka je ako nová (skoro) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 tady to umi opravit Internetové stránky http://www.ecovan.cz E-mail ecovan@seznam.cz Kraj Středočeský Okres Praha-východ Pošta Mratín Město 250 63 Mratín Ulice U Cukrovaru 206 Adresa U Cukrovaru 206 , 250 63 Mratín Telefon Fax Mobil +420 605 841 979 Činnost Provozování vrakoviště. Prodej starších i nových náhradních dílů a součástek na dodávky všech značek a na osobní automobily Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Stránky se mi neukazují. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronym Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 diky moc za podnety, zkusil jsem napsat do te firmy tak uvidim jak dopadnu. Kazdopadne dam vedet jak se mi podarilo opravu vyresit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts