f3Rd@ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Chci na sani, po vylesteni, nastrikat lak aby mu zustal lesk. Problem je, ze sani se od motoru docela zahriva, proto me zajima, jestli to ten lak vydrzi a nesloupne se ci nezezloutne. Zkousel jste to nekdo? Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 ja bych tam ten lak nedával, když se to jednou vyleští tak to docela drží, přinejhoršim to tak 1 ročně přeleštit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 no, ja som sice nelakoval sanie. ale daval som lakovat vsetky plastove kryty a asi po pol roku sa mi uz na niektorych miestach supala farba. teraz mam karbonove;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306gti6 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 to zlte je natrete alkytonom a cierne sanie je opiskovane +opraskovane a vypalene.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 jenze jste nelakovali lesteny povrch. na lak bych se vykaslal a jednou za cas to proste prelestis hadrem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 praskovat prave nechci. asi to teda necham bez laku a nebo to na necem prvne vyzkousim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strejdakopec Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 já bych lesk lej hliníák nelakoval...na hliníku barva nedrží nijak skvěle natož když bude hladký jak zrcadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Jednou za čas přeleštit chrom/hliník pastou a bude to ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts