djiguana Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Cawko ludia potreboval by som pomoc ci neviete nahodou v com moze byt problem ked mam neutral a zacnem postupne pridavat plyn tak ked pride po 3 otacky tak mi nechce pustit dalej ale ked slapnem vieacej na plyn tak to prejde.neviete co stym moze byt? mam Peugeot 307 sw 1.6 Hdi prosim pomozte bojim sa ze sa mi daco pokazi dikes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Tak za 1. jseš ve špatný sekci.... Za 2. to může bejt motor v nouzáku, to tě pak nepustí nad 3000 ot/min ... založ si téma ve správný sekci...buď do sekce Servis, nebo Peugeot 307. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djiguana Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 a ako to opravym ked je motor v nudzovym?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts