Boob Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Chtěl bych získat několik rad ohledně cesty od D1 k stanici metra Malostranská v pátek v odpoledních hodinách. Rozhodnuto je, že auto necháme na P+R Opatov nebo Chodov /příjezd od Brna/ a dále jedeme metrem s přestupem na Muzeu. Moje dotazy zní. 1. Je v pátečních odpoledních hodinách lepší auto nechat na P+R Opatov nebo Chodov 2. Můžu na zmíněném P+R nechat auto přes noc do druhého dne bez jakéhokoliv problému, krom poplatku 100,-Kč 3. Při použití celodenní jízdenky MHD za 100,-Kč je její platnost 24 hodin od označení, nebo platí pouze do 23:59 dne kdy byla označena Díky za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edison Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 1. Je vcelu fuk, jestli Opatov, nebo Chodov. Obojí je na trase C, pak zbývá jen na Muzeu přestoupit na A. 2. Nevím, neznám, nevyužívám. 3. Info by měly být na http://www.DPP.cz . Osobně si myslím, že je označená jako 24 hodin, takže by měla platit 24 hodin od označení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 http://www.dpp.cz/parkoviste-p-r/ Provozní doba se odvíjí od provozu metra, takže do cca. 01:00, pokud to tam bude přes noc, platí se navíc 100 Kč. U té denní (24 hodinové) jízdenky opravdu nevím, jak to platí. Případně napiš na dpp, oni ti odpoví, vcelku rychle PS: parkoviště přes noc není pod dozorem. [upravil dne 15/11/10 18:38 MilanF1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edison Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Tak jsem to našel: Je to skutečně 24h od označení. Viz čl. VIII, odst. 6, písm. a) Tarifu PID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boob Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Díky, takže mám vše vyřešno :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts