midistar Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Dobrý deň. Som tu nový a mám dúfam že menší problém. Kúpil som 306, stala sa mi nehoda pri ktorej som trafil vlčiaka odniesol si to chladič. Ale teraz k problému. Problém je ten že ak idem z ničoho nič auto stratí výkon alebo ak prídem do križovatky zastavím hodím neutrál auto zdochne. Nerobí to vždy. Jedná sa o Peugeot 306 1.4 55 Kw. Prosím vás o radu. Alebo ak je niekto z košíc a okolia tak dajte vedieť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danoš306 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 presne toto mi moje 306tka delala pred cca mesicem a stacilo vymenit palivovy a vzduchovy filtr, pokud to nepomuze tak zkuz jeste svicky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootsky Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Má to kat? Neucpává se ten, nebo výfuk někde rzí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midistar Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 vzduchový som už vymenil ten palivový sa ešte len chystám, a má to ak ti to pomôže RKAT, a výfuk je zdravý ja len dúfam že to nebude vážne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 palivovy a vzduchovy filtr,svicky,vycistit vstriky,prodava se na to takova chemie co se pridava do paliva,poradne seridit ventily a udelat o neco mensi vuli nez predepisuje vyrobce,a kdyz nic tak misto katalyzatoru dat rezonator ktery snizi spotrebu a zvysi vykon Mel jsem 306 1.6 65kw a vim o cem mluvim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midistar Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 palivovy a vzduchovy filtr,svicky,vycistit vstriky,prodava se na to takova chemie co se pridava do paliva,poradne seridit ventily a udelat o neco mensi vuli nez predepisuje vyrobce,a kdyz nic tak misto katalyzatoru dat rezonator ktery snizi spotrebu a zvysi vykon Mel jsem 306 1.6 65kw a vim o cem mluvim ďakujem skúsim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midistar Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 nakoniec je problém ten že mám puknuté tesnenie pod hlavou oprava 25€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Tesneni pod hlavou 25 ecek. TW to ti budou delat jenom pod vickem ventilu ne:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Zapomněl jednu nulu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts