marosrs Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nevie niekto poradiť odkiaľ objednať prednú stabilizačnú tyč na P 406 za rozumnú cenu? Menil som ju asi pred rokom a už sa zase ozýva. Bola kúpená lacno, tak asi preto za veľa nestála... Ktorý výrobca robí nejaké kvalitnejšie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Třeba MOOG ... Měla by být nejlevnější http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/406/Dily-naprav-a-rizeni/Predni-naprava/Predni-tycka-stabilizatoru-MOOG.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 www.orakor.sk TRW,Lemfoder,Meyle,Sasic.Ja by som si vyberal z tychto značiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
combayn406 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 koupil jsem teď od fi. Meyle provedení HD a oproti Sasic má klouby o dost větší a asi i odolnější Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Meyle HD, mam je na aute rok a pul a najel jsem uz 55tis km a drzi, predtim jine znacky vydrzely max 20tis km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosho27 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Ahojte. Mozno sa spytam poriadnu blbost ale nevyznam sa v tom. nasiel som tu tyc stabilizatora ale je to na BMW je mozne ze to bude pasovat? tu je link http://polykomp.unas.sk/plaincart/index.php?if=2303&c=300&p=2153 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 to Tosho27 a myslis, ze by tam pasovala i tycka urcena napr. pro Zetor ? odpovedel sis sam, je to poriadna blbost uz jenom pro 406 jsou dva typy tycek, ktere se nedaji zamenit, takze zamennost mezi ruznyma tovarnima znackama ani nahodou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Ahojte. Mozno sa spytam poriadnu blbost ale nevyznam sa v tom. nasiel som tu tyc stabilizatora ale je to na BMW je mozne ze to bude pasovat? tu je link http://polykomp.unas.sk/plaincart/index.php?if=2303&c=300&p=2153 určitě pasovat bude, když je z BMW--přece není možné,aby vyráběli tyčku zvlášť pro každé auto...,klidně ji tam narvi a pak napiš dojmy... P.S. P.P.S. aby nakonec ta tyčka nepasovala jak délkou, tak průměrem závitu :D [upravil dne 16/11/10 11:48 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 co by nepasovala, když bude delší, tak jí trošku přiohne, a když kratší, tak ji natáhne .... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosrs Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Tak dnes som kúpil tú tyčku Meyle HD. Už je založená a dúfam, že vydrží poriadne dlho:D Vďaka za rady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaB Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 to Tosho27 a myslis, ze by tam pasovala i tycka urcena napr. pro Zetor ? odpovedel sis sam, je to poriadna blbost uz jenom pro 406 jsou dva typy tycek, ktere se nedaji zamenit, takze zamennost mezi ruznyma tovarnima znackama ani nahodou no možná se budete divit ale já mám objednanou taky BMW a bylo mi řečeno že tu tam dává Peugeot jako originál. No a já si ji měnil sám a koupil jsem ji asi za 400Kč najel jsem na ni 5000km a je na výměnu, šmejd jeden. Na druhé straně jsem ji nechal udělat v Peugeotu a opravdu vypadá stejně jako ta BMW. Rozdíl oproti jiným je, že BMW není vůbec natřená černě a je vidět od pohledu že je z dobrého matroše. Sice stojí 3x víc ale já už nechci pořád platit geometrii po 5000km!!! Edit: já měním zadní vodorovnou, proto geometrie [upravil dne 17.12.2010 20:05 JirkaB] [upravil dne 17.12.2010 20:08 JirkaB] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjukemen Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ..presne tak čo som hladal tak je to taka ista, mne prave dnes prišly predne tyčky stabika Meyle HD za 15€ ks [upravil dne 17/12/10 20:59 Bjukemen] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 no možná se budete divit ale já mám objednanou taky BMW a bylo mi řečeno že tu tam dává Peugeot jako originál. No a já si ji měnil sám a koupil jsem ji asi za 400Kč najel jsem na ni 5000km a je na výměnu, šmejd jeden. Na druhé straně jsem ji nechal udělat v Peugeotu a opravdu vypadá stejně jako ta BMW. Rozdíl oproti jiným je, že BMW není vůbec natřená černě a je vidět od pohledu že je z dobrého matroše. Sice stojí 3x víc ale já už nechci pořád platit geometrii po 5000km!!! Edit: já měním zadní vodorovnou, proto geometrie to si asi pletes znacky ne? mozna tak TRW, to dela tycky do prvovyroby, ale BMW dela auta, ne nahradni dily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjukemen Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ..myslel to tak že BMW je Meyle HD ale nazval ju bmw niekedy je aj na nej vyrazene že BMW ale je to to iste iba v modrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colusso Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 skus pozriet tu ja som bol s tymto predajcom spokojny [upravil dne 18/12/10 19:59 colusso] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts