Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Stabilizačná tyč

marosrs

Recommended Posts

Nevie niekto poradiť odkiaľ objednať prednú stabilizačnú tyč na P 406 za rozumnú cenu? Menil som ju asi pred rokom a už sa zase ozýva. Bola kúpená lacno, tak asi preto za veľa nestála... Ktorý výrobca robí nejaké kvalitnejšie?

to Tosho27 a myslis, ze by tam pasovala i tycka urcena napr. pro Zetor ? odpovedel sis sam, je to poriadna blbost ;)

uz jenom pro 406 jsou dva typy tycek, ktere se nedaji zamenit, takze zamennost mezi ruznyma tovarnima znackama ani nahodou

Ahojte. Mozno sa spytam poriadnu blbost ale nevyznam sa v tom. nasiel som tu tyc stabilizatora ale je to na BMW je mozne ze to bude pasovat?

tu je link http://polykomp.unas.sk/plaincart/index.php?if=2303&c=300&p=2153

:) určitě pasovat bude, když je z BMW--přece není možné,aby vyráběli tyčku zvlášť pro každé auto...,klidně ji tam narvi a pak napiš dojmy...:D

P.S. :xvul

P.P.S. aby nakonec ta tyčka nepasovala jak délkou, tak průměrem závitu :D:D

[upravil dne 16/11/10 11:48 ozzy56]

• 5 weeks later...
to Tosho27 a myslis, ze by tam pasovala i tycka urcena napr. pro Zetor ? odpovedel sis sam, je to poriadna blbost ;)

uz jenom pro 406 jsou dva typy tycek, ktere se nedaji zamenit, takze zamennost mezi ruznyma tovarnima znackama ani nahodou

no možná se budete divit ale já mám objednanou taky BMW a bylo mi řečeno že tu tam dává Peugeot jako originál.

No a já si ji měnil sám a koupil jsem ji asi za 400Kč najel jsem na ni 5000km a je na výměnu, šmejd jeden.

Na druhé straně jsem ji nechal udělat v Peugeotu a opravdu vypadá stejně jako ta BMW.

Rozdíl oproti jiným je, že BMW není vůbec natřená černě a je vidět od pohledu že je z dobrého matroše. Sice stojí 3x víc ale já už nechci pořád platit geometrii po 5000km!!!

Edit: já měním zadní vodorovnou, proto geometrie

[upravil dne 17.12.2010 20:05 JirkaB]

[upravil dne 17.12.2010 20:08 JirkaB]

no možná se budete divit ale já mám objednanou taky BMW a bylo mi řečeno že tu tam dává Peugeot jako originál.

No a já si ji měnil sám a koupil jsem ji asi za 400Kč najel jsem na ni 5000km a je na výměnu, šmejd jeden.

Na druhé straně jsem ji nechal udělat v Peugeotu a opravdu vypadá stejně jako ta BMW.

Rozdíl oproti jiným je, že BMW není vůbec natřená černě a je vidět od pohledu že je z dobrého matroše. Sice stojí 3x víc ale já už nechci pořád platit geometrii po 5000km!!!

Edit: já měním zadní vodorovnou, proto geometrie

to si asi pletes znacky ne? mozna tak TRW, to dela tycky do prvovyroby, ale BMW dela auta, ne nahradni dily