Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Převod škrticí klapky 406 2,2i

Pecyn

Recommended Posts

Zdravím odborníky.

Potřeboval by sem vědět jestli toto škaredé ozubené kolečko jde sehnat jako samostaný nahradní díl. (Přístup do serviceboxu nemám)

Jde o převodové kolo motorku ovládání škrtící klapky.

Vin: VF38B3FZF81443687

Moc děkovat :mad:

14112010129.jpg

[upravil dne 14/11/10 21:20 Pecyn]

Sračkoplast to je mám stejný motor v 607 a stejný problém vylomený zub koupil jsem nový díl pak doma studoval ten starý , podívám se doma který mám špatný já , jinak levně poskytnu ¨kdyby to pasovalo .Doma budu ovšem až zítra večer .

Celý nový díl po všech slevách cca 9000,- i s čidlem co je v tom těle.

Jestli chceš zavolej zítra kolem osmé večer 776 302 506 nebo 732 989 908

zdar Daja

Díky moc. Mám už nový, právě jsem za něho vypláznul 8150 Kč. Za takovou hovadinu je to peněz jak želez. Divím se že to dělají z tak nekvalitního materiálu. Také mě cybí na začátku 2 zuby na tom posledním převodovém kole. Jinak bych to opravil jak říká koblich69 (mimochodem parádní nápad - chválím). :mrk

Díky moc. Mám už nový, právě jsem za něho vypláznul 8150 Kč. Za takovou hovadinu je to peněz jak želez. Divím se že to dělají z tak nekvalitního materiálu. Také mě cybí na začátku 2 zuby na tom posledním převodovém kole. Jinak bych to opravil jak říká koblich69 (mimochodem parádní nápad - chválím). :mrk

sou to strašné prachy že bratránku???:roker

Jak je to řešeno s osou nevím, mě stačilo řešit to u VW - vyměna jezdce potenciometru = nová klapka :D

Pokud je alespoň nějaká možnost vyndání tak by se to dalo asi odlejt z pryskyřice armované skelným vláknem. Když za komančů nebylo nic tak jsme tak v kroužku co jsem vedl dělali dětičkám převodovky na auta a lodě, lodní šrouby... bylo to trvanlivější než původní plasty. Jako fromy se používá buď lukopren nebo zubařský dentaflex.

[upravil dne 18/11/10 12:10 koblih69]