Pecyn Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Zdravím odborníky. Potřeboval by sem vědět jestli toto škaredé ozubené kolečko jde sehnat jako samostaný nahradní díl. (Přístup do serviceboxu nemám) Jde o převodové kolo motorku ovládání škrtící klapky. Vin: VF38B3FZF81443687 Moc děkovat [upravil dne 14/11/10 21:20 Pecyn] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Co je to za materiál? Obyč plast nebo jsou v tom skelný vlákna? Podle mě kdyby se udělal vnější kovovej prstýnek a vnitřek zalil tak to musí vydržet navěky. Samozřejmě pokud se to dá levně sehnat tak nemá smysl se s tím párat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecyn Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 To je nějaký sračkoplast. Asi výrobní vada:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Sračkoplast to je mám stejný motor v 607 a stejný problém vylomený zub koupil jsem nový díl pak doma studoval ten starý , podívám se doma který mám špatný já , jinak levně poskytnu ¨kdyby to pasovalo .Doma budu ovšem až zítra večer . Celý nový díl po všech slevách cca 9000,- i s čidlem co je v tom těle. Jestli chceš zavolej zítra kolem osmé večer 776 302 506 nebo 732 989 908 zdar Daja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecyn Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Díky moc. Mám už nový, právě jsem za něho vypláznul 8150 Kč. Za takovou hovadinu je to peněz jak želez. Divím se že to dělají z tak nekvalitního materiálu. Také mě cybí na začátku 2 zuby na tom posledním převodovém kole. Jinak bych to opravil jak říká koblich69 (mimochodem parádní nápad - chválím). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecyn Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Dajo. Moc děkuju, ale už se to vyřešilo. Ale vidím že dobří lidi ještě nevymřeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qmysak Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Díky moc. Mám už nový, právě jsem za něho vypláznul 8150 Kč. Za takovou hovadinu je to peněz jak želez. Divím se že to dělají z tak nekvalitního materiálu. Také mě cybí na začátku 2 zuby na tom posledním převodovém kole. Jinak bych to opravil jak říká koblich69 (mimochodem parádní nápad - chválím). sou to strašné prachy že bratránku??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 jO JE TO PÁLKA , ALE TAKY JSEM TO VYŘEŠIL NOVÝM ZLOMENÉ ZUBY BY VYŽADOVALY VÝROBU NOVÉHO DÍLU A NA TO NEMĚ ČAS ANI CHUT . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecyn Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Tak jsem se na to díval, a šlo by to vyměnit jedině i s tou osou co drží klapku. Že to někdo tak odflákne bych nevěřil:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Jak je to řešeno s osou nevím, mě stačilo řešit to u VW - vyměna jezdce potenciometru = nová klapka Pokud je alespoň nějaká možnost vyndání tak by se to dalo asi odlejt z pryskyřice armované skelným vláknem. Když za komančů nebylo nic tak jsme tak v kroužku co jsem vedl dělali dětičkám převodovky na auta a lodě, lodní šrouby... bylo to trvanlivější než původní plasty. Jako fromy se používá buď lukopren nebo zubařský dentaflex. [upravil dne 18/11/10 12:10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts