Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Zahmlievanie svetlometov + ziarovka

Kenedi

Recommended Posts

Cafte borci,

takze.. menil som ziarovku a zahmlil sa mi svetlomet... co je teda blbe..

Skusal som to povytahovat ziarovku a potom to aj fenom kusok posusit ale velmi to nepomohlo nakolko pristup k parabole je neskutocne zly.

Potom som dal prec kryty na dialkove a aj stretavacie svetlomety. trosku sa to opravilo ale potom sa to vratilo. Viete mi poradit?

A tiez viete mi povedat aka zirovka ide na stretavacie svetlo?

V manualy pise ze H7 ale ja tam mam H1 co je vlastne dialkova ziarovka.. tak mi to kusok nieje jasne.. /mam parabolu so sosovkou/ 307 po FL

A este mi viete poradit ake ziarovky su najlepsie... co do vydrze a svietivosti? pozeral som Philips Diamond Vision ze celkom dobre svietia..

Vopred vdaka za radu :aut

no jedine vysusit. postup s fenom bol dobry, ale skus to robit vo vyhriatej miestnosti - garaz. samozrejme su aj rozne antifog pripravky ale to uz sme pri rozoberani... ked to vysusis treba krytky natret niecim aby zadrziavali vlhkost zvonku...

vsetko zalezi ako je to zahmlene. ak len trocha prevazdkou by sa to malo stratit, kedze ziarovky samotne vydavaju teplo.

a ziarovku podla navodu. ak tam aj mas inu, neviem ci si kupoval auto od niekoho, alebo ti ju menil niekto iny, no zrejme sa bud pomylil alebo proste nemal H7 tak dal H1

[upravil dne 14/11/10 21:34 Gibon83]

tiez mam 307 po facelifte stretavacky su H1 a dialkove H7, ja osobne pouzivam OSRAM Nightbreaker lebo vsietia skoro raz tak silno ako obyc. odpali sa mi kazdy rok na inej strane takze jedna mi vydrzi cca 2 roky takze spokojnoat. A co sa tyka toho zahmlievania minulu zimu som menil ziarovku a zabudol som tam dat ten vnutorny kryt na svetlonete, tiez mi navlhol svetlomet a osobne som musel pockat do jari kym sa to poriadne na slnku presusi lebo v takomto pocasi to vonku asi tak lahko nepojde. alebo ho rozobrat a dat vysusit na radiator ...

Citace z Příručky pro uživatele 307 SW

\" Za určitých klimatických podmínek (nízká teplota,velká vlhkost) se může na vnitřní straně skla světlometů srážet vlhkost, což je normální jev.

Vysrážená vlhkost zmizí několik minut po rozsvícení světel.\" :roker

Tak jestli tam nemáš litr vody, bude to v poho.:D