robo76 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ahojte..vlastním peugeot 206 1.6i r.v. 2000.Občas pri brzdení mi brzdový pedál stvrdne úplne na vrchu,aktivuje sa ABS a brzbný účinok je tak tretinový...brzdový systém som odvzdušňoval.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizi23 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 mne to robi tiez mam zly snimac na abs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 ABS si odvzdusnoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scherer012 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 neviem ako je to na peugeote (ale myslím, že to nebude iné) ale na Tipe som musel odvzdušňovať brzdy pri zaťaženom aute- to znamená, že som podložil pod zadné ramená \"kozy\" a položil na ne auto- potom som mohol odvzdušňovať. keď som odvzdušňoval bez záťaže( auto podložené pod karosériu na zdviháku) správalo sa to podobne. Ale na Tipe som nemal ABS.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts