Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

široké téma a to jakou naftu mi dopuručíte? jezdil sem na ONO nafta 28.50 no nic moc auto nejede filtr sem menil kazdy čtvrtrok ted sem vymenil palivove cerpadlo filtr a protahnul trubky a zatím jezdím na agip na diesel tech ale rozdíl sem zatím nepocítil mozna je auto trichu zivejsi na rozjezdy ale to muže být tím kafem v chladicí soustavě :D

Odesláno
široké téma a to jakou naftu mi dopuručíte? jezdil sem na ONO nafta 28.50 no nic moc auto nejede filtr sem menil kazdy čtvrtrok ted sem vymenil palivove cerpadlo filtr a protahnul trubky a zatím jezdím na agip na diesel tech ale rozdíl sem zatím nepocítil mozna je auto trichu zivejsi na rozjezdy ale to muže být tím kafem v chladicí soustavě :D

Hlavne nejazdi na ti lacni nafty ale skus u vas VEVRU mi mame na Sr premium diesel na OMV ja su velmo spokojni:super

Odesláno
Filtr měnit jednou týdně?

Kafe v chl.?

Cože?

[upravil dne 14/11/2010 15:01 Fusion]

ne jednou tydne ale jenou za 3 mesice :D a kafe v chladiči protoze mi rupnul a je v nem mala dira a tekla voda a tak mi kamos rekl at naleju logr do chladiče a on se pry zatahne a hele funguje to :D vazne voda netece a j pooddalil opravu za 4000

Odesláno

Jo aha, supr řešení.

Naftovej filtr když tankuješ normální naftu se doporučuje myslím max. zároveň s olejem tj. asi 12tis. km .

Já ho teda měnil jednou nebo dvakrát za 50tis. km.

[upravil dne 14/11/2010 15:57 Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...