sanko Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 zdarte pripadam si jako naprosty amater ale nikde nemuzu najit u 406 1.9td vičko na doliti oleje pls poslete nekdo foto kde to najdu Citovat
švícko87 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Tam,kde máš měrku je i zároven víčko pro olej.Je to celé černé,jednobarevné,koukni na to z boku a uvidíš \"spáru\".Odšroubuj a kouká na tebe \"sítko\" a lij olej Citovat
sanko Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 já si to myslel ale neslo to odsšroubovat dik jinak koukam ten motor je uplne jiny nez u me to je bolestne jak ma kazdy motor jiny vzhled Citovat
elton Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jinak koukam ten motor je uplne jiny nez u me to je bolestne jak ma kazdy motor jiny vzhled To bude tím, že každý máte jiný motor:D Citovat
sanko Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 az ted sem si všiml ze ma hdi ale ty maji snad vsechny plast na motoru ne? Citovat
sanko Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 tak stare td bez servo pumpy ještě Citovat
pavloucha Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 nefotil jsem svůj motor,proč taky,jenom jsem někde vyhrabal fotku TD pro názornost;) Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 tak stare td bez servo pumpy ještě Žádný 1,9TD nebyl v autě bez serva, i 405 jej měla. A tohle jej má taky - servopumpa je pod altíkem. Toto uspořádání mají modely bez klimy, dole servopumpa, nad ní altík. Model s klimou má dole kompresor, pak altík a nahoře servopumpu. Dtto u 306, 405 atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.