Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyměnil sem destičky

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Vyměnil sem destičky na předku.chci se zeptat skušenějšich kdy začnou brzdit? :D pač to nebrzdí vůbec :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
musí se zajet drobet takže z počátku opatrně,je to jako když dáš nový gumy ;)

Díky.Když uvidíš stříbrnou 406 v budějkách na ploliklinice sever v zábradlí tak sem to já :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

ale lebku na zadnim skle má jen jedna :) To zábradlí už sem potkal jednou s felicií a taky už žádný potkat nehodlám :)

Odesláno

Chce to vzít trochu jemným smirkem kotouče aby se z toho dostala ta napečená vrstva z těch předchozích desek, pokud jsi to neudělal a nechce se ti tak trochu dýl, ale záleží taky na tom co máš za desky. Rozmezí je tak 200-500 km. A rozhodně nedoporučuju to urychlit intenzivnějším brzděním. Pro rychlejší záběh ještě pomůže trochu srazit hranku.

Odesláno
Tak cca 500km - dle stylu jízdy a četnosti brždění ... ale zpočátku brzdit zlehka (nevyžadjí - li to okolnosti :D)...

tak, tak, lebo nedosadaju celou plochou na kotúče čím ich nerovnomerne zohrieva a mohlo by ich zvlniť

Odesláno

Díky.Když uvidíš stříbrnou 406 v budějkách na ploliklinice sever v zábradlí tak sem to já :D

Hm, tak nějaké stříbrné 406 jsem viděl, ale jaké jsou ,,pozbávací znaky\"? Když se měnili brzdové destičky, tak v jakém stavu jsou kotouče??? Jsou vyhřáté či zvlnilé?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Hm, tak nějaké stříbrné 406 jsem viděl, ale jaké jsou ,,pozbávací znaky\"? Když se měnili brzdové destičky, tak v jakém stavu jsou kotouče??? Jsou vyhřáté či zvlnilé?

Můj poznávací znak je lebka s berlema na zadnim okně... a kotouče jako opticky vypadali dobře ani nebyla velká platnička v obvoru kotouče takže bych řekl že až sjedu nove destičky tak by to bylo na výměnu kotoučů.jinak zvlníno naštěstí nemám

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
tak to jsem už i viděl a ne jen jednou ;)

:) lebka už je provařená.ted si v tejdnu budu lepit na haupnu 406 a lebka pujde dolu

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tyo stříbrnou sterej model potkávám taky dost ale ufonka sem si nevšiml :) jj foto dám hned co nalepim. musim mu taky založit vlákno aby nebyl ochuzen o něco :) jen to chce nějaký hezký prostředí na focení..jestli seš z tejna,nepotkáváš tam stříbrnýho kombíka s červenou haupnou? taky má v zadu lebku jen je menší

• O 6 let později...
Odesláno

Pujčím si téma..

eště sem nevyměnila ale ráda bych... :)

mám tu ňáký bremba.. Než to ale rozhodim řekněte mi prosím někdo jestli sou přední nebo zadní.. :) já si myslím že přední..., ale rači bych byla, kdyby zadní... :D

image.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...