Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Vyměnil sem destičky na předku.chci se zeptat skušenějšich kdy začnou brzdit? pač to nebrzdí vůbec Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 musí se zajet drobet takže z počátku opatrně,je to jako když dáš nový gumy Díky.Když uvidíš stříbrnou 406 v budějkách na ploliklinice sever v zábradlí tak sem to já Citovat
vix Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Proto mám černého šrota P.S.: Do zábradlí nehodlám bourat - generelně, nehodlám bourat. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 ale lebku na zadnim skle má jen jedna To zábradlí už sem potkal jednou s felicií a taky už žádný potkat nehodlám Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Chce to vzít trochu jemným smirkem kotouče aby se z toho dostala ta napečená vrstva z těch předchozích desek, pokud jsi to neudělal a nechce se ti tak trochu dýl, ale záleží taky na tom co máš za desky. Rozmezí je tak 200-500 km. A rozhodně nedoporučuju to urychlit intenzivnějším brzděním. Pro rychlejší záběh ještě pomůže trochu srazit hranku. Citovat
Neon Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Tak cca 500km - dle stylu jízdy a četnosti brždění ... ale zpočátku brzdit zlehka (nevyžadjí - li to okolnosti )... Citovat
barenst Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 pneumatiky stejne jako vse, jsou osetrene pro transport a skladovani , uvadi se cca 500 km na zajeto Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 JJ pneumatiky se taky musí zajet... Prvních cca 500-1000km nemají požadované vlatnosti, až když se toršku ojedou jsou jejich vlastnopsti na 100% Citovat
Fusion Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Na co 500km? [upravil dne 4/11/2010 15:42 Fusion] Citovat
lubokpz Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Tak cca 500km - dle stylu jízdy a četnosti brždění ... ale zpočátku brzdit zlehka (nevyžadjí - li to okolnosti )... tak, tak, lebo nedosadaju celou plochou na kotúče čím ich nerovnomerne zohrieva a mohlo by ich zvlniť Citovat
OK406 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 musí se zajet drobet takže z počátku opatrně,je to jako když dáš nový gumy Díky.Když uvidíš stříbrnou 406 v budějkách na ploliklinice sever v zábradlí tak sem to já Hm, tak nějaké stříbrné 406 jsem viděl, ale jaké jsou ,,pozbávací znaky\"? Když se měnili brzdové destičky, tak v jakém stavu jsou kotouče??? Jsou vyhřáté či zvlnilé? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 musí se zajet drobet takže z počátku opatrně,je to jako když dáš nový gumy Díky.Když uvidíš stříbrnou 406 v budějkách na ploliklinice sever v zábradlí tak sem to já Hm, tak nějaké stříbrné 406 jsem viděl, ale jaké jsou ,,pozbávací znaky\"? Když se měnili brzdové destičky, tak v jakém stavu jsou kotouče??? Jsou vyhřáté či zvlnilé? Můj poznávací znak je lebka s berlema na zadnim okně... a kotouče jako opticky vypadali dobře ani nebyla velká platnička v obvoru kotouče takže bych řekl že až sjedu nove destičky tak by to bylo na výměnu kotoučů.jinak zvlníno naštěstí nemám Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 tak to jsem už i viděl a ne jen jednou lebka už je provařená.ted si v tejdnu budu lepit na haupnu 406 a lebka pujde dolu Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Tyo stříbrnou sterej model potkávám taky dost ale ufonka sem si nevšiml jj foto dám hned co nalepim. musim mu taky založit vlákno aby nebyl ochuzen o něco jen to chce nějaký hezký prostředí na focení..jestli seš z tejna,nepotkáváš tam stříbrnýho kombíka s červenou haupnou? taky má v zadu lebku jen je menší Citovat
Weri 605 Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Pujčím si téma.. eště sem nevyměnila ale ráda bych... mám tu ňáký bremba.. Než to ale rozhodim řekněte mi prosím někdo jestli sou přední nebo zadní.. já si myslím že přední..., ale rači bych byla, kdyby zadní... Citovat
jarokare Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 @Weri 605 asi tě zklamu , ale jsou na předek - OEM č. 425477 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.