acron Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 zdravim hošani mam problem cirka pred mesiacom som menil olej.filter a nalieval som novy olej 4 litre 5w 40 valvoline lenže behom tyždna začal rychlo olej vyprchat dnes som otvoril kapotu a zbadal som toto Citovat
acron Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 prosim vas o rady ako to opravim alebo kde je zavada som lajik čo sa tyka takehoto niečoho za každu odpoved budem povdačny Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Já se moc taky neorientuji, navíc benzíny nejsou mojí parketou. Z fota já toho taky moc nepoznám, ale napadá mě, zda je dobře utažený olejový filtr. Pokud se nechází úplně někde jinde, tak se omlouvám. Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Podľa fotky to vyzerá že do sania ide viacej oleja ako je zdravé. Trochu tam vždy prenikne z otvetrania kľukovej skrine ale takto by sa nemal prejavovať. Ja by som skontroloval či nieje upchatá hadica odvetrania (zrejme ich bude viac než jedna) a nechal zmerať kompresné tlaky. Nedymí na modro? Hlavne po chvíli voľnobehu? Nepozoruješ pokles výkonu? Aký olej tam bol pred výmenou? Citovat
acron Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 daval som tam 10 w40 castrol ale viem že ten flak tam bol aj predtym Citovat
Choze406 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 sundej ten plastovej kryt a zjisti odkud to tece...odvetravani klikovky toho tolik neplive Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.