Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevite co delat, kdyz na motoru nemam stitek, na bloku je typ motoru vyrezly uz tak, ze nejde vubec, ale obsolutne vubec precist ?

Na evidencce jsem toho xlapka ukecal, ze to je ono, ale nevim jestli to pujde tak dal. Jestli to tam mam proste vyrazit ??

Odesláno

Řešil něco podobnýho a myslím si, že bys to měl řešit s odborem Evidence vozidel, co te? už spadá pod Krajský úřad. Tam mi technici řekly, že je to ještě OK. Pokud ne, tak by ti řekly co s tím dál. Asi mají nějaké pověřené pracoviště, co by to přerazily, nebo si budeš muset vyžádat nový štítek na zastoupení značky.

Určitě bych jim tam zavolal.

Odesláno

Když jsem koupil auto,tak jsem jel ihned na technickou.Tam mi řekli něco podobného. Dali mi typ motoru,který bych měl mít.Zjistili tuto informaci u výrobce. Následně mě vyhodili.Prý až budu mít odpovídající motor, mám se stavit.Výrobní číslo motoru mi souhlasilo. Nenapadlo mě nic jiného než si u známého se podívat na motor a podle něj nechat udělat odpovídající štítek. Do týdne jsem měl hotový štítek. Štítek mi na motor přidělali a jel jsem na technickou, dopadla dobřě....ale byl oto nepříjemné, protože auto jsem měl necelý týden a už byly problémy.

Odesláno

typ motoru si vymazat nemuzes nechat - ten tam musi byt ne ?

no me stitek ten xlapek vubec nehledal, ten se dival jen na blok motoru zespodu a drhnul to tam ocelovym kartacem, aby to tam nasel, nejaky stitek ho absolutne nezajima

U stare 205 jsem stitek mel, ale jiny :) a to mi taky rekl ze stitek si tam pripichne kazdy jaky chce, tak se dival po cisle vyrazenym na motoru (to nastesti sedelo)

2 Ladis: podle nejde o stitek, ale o cislo vyrazene primo na motoru

Odesláno

pardon, spletl jsem to...vymazali me pouze výrobní číslo motoru a typ motoru samozdrejme musi zustat v tp.Nevím,ale já mám rok 91 a mám stítek,ale hlavne zalezi na jakeho vola narazis !!!!S někým se domluvis a s někým ne

Odesláno

kodmotor605.jpg

kodmotor306.jpg

jak je vidět na obrázcích, všechny 605 mají jenom jedno umístění kódu/čísla motoru + převodovky (to na obrázku není)

306 to má podobně, kromě verze XU, ta má 2 umístění. V tomto případě jde zřejmě o motor XUD (5ka) tedy někde na bloku pod hlavou...

Odesláno
Napsán autorem Fusion

jak je vidět na obrázcích, všechny 605 mají jenom jedno umístění kódu/čísla motoru + převodovky (to na obrázku není)

306 to má podobně, kromě verze XU, ta má 2 umístění. V tomto případě jde zřejmě o motor XUD (5ka) tedy někde na bloku pod hlavou...

jo jo já mám na 205 diesel (xud) označení přesně podle obrázku- je tam nanýtovaný štítek

Odesláno

Jarda Muller: kde se dá nechat udělat nový štítek??? :o jeden bych potřeboval (klidně přes mail nebo SMS)

lampa: vin je na hlavní stránce P-C

mk

:papa

Odesláno

Štítek mi dělal známej, který se zabývá kovovýrobou. Už přesně nevím, jak to dělal.Stačilo mu ukazat jak to vypadá. Sehnal jsem mu štítek z vrakáče a on ho malinko upravil. Dnes podrobnějjší informace zjistím,....

Odesláno

Už jsem se na to ptal o pár řádků výš. Číslo motoru by to už mít nemělo (já ho nemám) a typ se mi taky nepodařilo najít (dokonce mi kdosi tvrdil, že na motoru není).

Odesláno

Chvili jsem premyslel zda sem psat, ale jo:

Takze vsem radim aby se koukli do technicaku a priste se nenechali \"buzerovat\" kdejakym technikem

Od roku 91 - 92 /ted presne nevim/ jsme presli na normy EU - tzn. ze se NEEVIDUJE cislo motoru /jelikoz je to pouze soucastka vozidla a tedy kazdy ma pravo si ji nechat vymenit/ - Jedine co se EVIDUJE je typove oznaceni motoru - tzn, ze nelze do 1,6-ky nacpat 1,9 /ikdyz i to obcas jde/.

Odesláno

Kdyz se nechas ... na mne to jeden \"inteligent\" taky zkousel, tak jsem mu rekl, ze nevim kde je cislo a typ motoru vyrazeno a ze jestli chce at si ho najde - hledal - po deseti minutach prohlasil, ze asi bude na spodku a ze by si musel dojit pro zrcatko a ze se na to muze .. Asi je to vzdy o cloveku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...