Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
u mě je to jasné. Potřebuju 98-102okt. palivo tak že pokud dám vervu od benziny nebo nějaké lepší 98okt. od OMV tak se nic neděje ale když natakuji SHELL V- power tak impreza střílí do výfuku jako blázen a ten výkon je sakra poznat u 240kw a plnícím tlaku 1,3bar vím o čem píšu

Zkus směs N95 + xylen :P

Odesláno

tak zatial najviac tu prevazuje Shelll a OMV taki sa medzi nimi rozhodujem na ktoru ist :myslim

Dnes ceny na SR čer.staniciach:

OMV premium Diesel- 1,265evri

Shell V-power Diesel-1,369

Slovnaft evo Diesel -1,315

Vsetko by to mala byt kvalitna -(Nafta 55 a 60-cetánová)

Odesláno
tak zatial najviac tu prevazuje Shelll a OMV taki sa medzi nimi rozhodujem na ktoru ist :myslim

Dnes ceny na SR čer.staniciach:

OMV premium Diesel- 1,265evri

Shell V-power Diesel-1,369

Slovnaft evo Diesel -1,315

Vsetko by to mala byt kvalitna -(Nafta 55 a 60-cetánová)

fuuu to fakt chces tankovat tuto drahu naftu?to si si mohol radsej kupit benzinak,nieje lepsie dat normalnu naftu s VIF?JA osobne neveri ze na slovensku je nejaky rozdiel v nafte za 1,14 a 1,30:bacha

[upravil dne 1/11/10 09:45 Martin 1981]

Odesláno

Ultimate diesel na A6 u Norimberka stojí vždy jen mezi 1,37 - 1,38 EUR. To nemůže stát ani 1,50 Eur? Kde to jsme, Verva u Benzíny stojí okolo 33-34 Kč.

Odesláno

Taky jsem těď začal tankovat Vervu a motor se ztišil a je i svižnější. Vždy jsem přidával do nafty ještě Vif, ale teď u Vervy nevím jestli to má ještě nějaký význam. :papa

Odesláno
Nikol a jak máš daleko nejbližší benzinku v polsku?

Asi tuším na co narážíš :D no jezdím do Ratiboře (auchanu) cca.34 km.Ale načepuji cca. 50 litrů do auta a 40 l benzinu do kanystrů a pak ještě uděláme nákup. Jenom na té naftě ušetřím kolem 3 kč na litru a někdy i více a to beru Vervu a pokud bych bral na shellce tak je to kolem 4 kč.:mrk

Odesláno

Tak po dnešku mě už na OMV neuvidí, tím jsem si stoprocentně jistej. Nejdřív cesta z Průhonic do Prahy, rozsvítí se rezerva pak opět na moji oblíbenou ČS, tankuju za pětikilo (jako obvykle) a po dalších necelých 20km chci předjet dědka v Oktávce (jel šedesátkou mimo obec debil). Blinkr, podřadím, vyjedu, sešlápnu plyn...a vono ho*no. Auto se zakuckalo a nic. Tohle se ještě několikrát cestou opakovalo, tak jsem dojel na Shellku, natankoval V-Power a světe div, ono to jede zase normálně. Kdoví, třeba tam \"nechtěně\" přidali trochu vody. Ale víte co se říká, \"změna je život\". :bojim:bacha

Stát se mi TOHLE při cestě do práce, kdy naháním každou minutu (stovka v obci, předjíždění přes plné čáry...) a předjíždím většinu aut jedoucích přede mnou, tak už jsem asi mrtvej. :ticho

[upravil dne 3/11/10 19:10 peugeot09]

Odesláno
Taky jsem těď začal tankovat Vervu a motor se ztišil a je i svižnější. Vždy jsem přidával do nafty ještě Vif, ale teď u Vervy nevím jestli to má ještě nějaký význam. :papa

nema

Odesláno

FATO - Mezi Řeporyjemi a Ořechem nebo občas taková non-stop malá benzína v Motole pod mostem, Felina 1.3 a najeto na ten benzín tak 40t km a ani jeden problém. :papa

Odesláno

Ja tankujem len na jednej pumpe na slovnafte v PD. Odkedy mam 406-tku tak som iba dva krát tankoval v Polsku lebo to bolo o desať korún lacnejsie a raz na OMV.Inak len slovnaft. akurát neviem zimnú či tankovať tam alebo OMV tu špecialnu. dosť jazdím.asi tak 50€ za týždeň tankujem. zatiaľ som nemal problém. a určite sa vyhýbam pumpám typu Tesco a kadejaké neznáme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...