Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím zima se blíží a stále bojuju s topením, nějak nechce topit a vyměnovat radiátor topení se mě nechce a to ještě nevím jestli je to tím protože je průchozí.....

napadla mě myšlenka že koupím převaděč proudua mám doma takový mini přímotop o rozměrech 50 cm čtverečních který topí velice hezky ale nevím jaký koupit převaděč aby tohle zvládl???

vyzná se v tom tady někdo??? popřípadě hodte nějaký link na daný výrobek.

na přímotopu je psaný výkon 1500W

děkuji za pomoc

Odesláno

Obávam sa, že toto je nereálne. Na strane batérie by to znamenalo odber 125A. Aj keby to alternátor zvládol, čo nezvládne, pochybujem, že je taký prevodník.

[upravil dne 30.10.2010 10:05 AnotherOne]

Odesláno

Takže ne síťový zdroj 230 VAC na 12 VDC, ale měnič 12 VDC na 230 VAC.

125 A na straně baterie je skutečně hodně. Dal by se postavit, možná i koupit, ale do toho bych fakt nešel.

Pokud se ale nepletu, dalo by se někde pořídit pomocné elektrické topítko do auta. Ale fakt nevím, jak to chodí, kolik to vytopí, kolik to mý výkon... Někde jsem to zahlédl coby čínský doplněk do auta...

Odesláno

Topítko 150 W jsem si udělal do Š105. Na teplotě to nepoznáš, ale baterku to vyláduje - altík nestíhá dobíjet.

U topení v autě se musíš pohybovat někde kolem 2 až 4 kW, což je elektricky nereálné.

Oprav si to topení v autě - nejjednodušší řešení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...