lamancha Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 co bych se neztrapnil : a, nechali jste si dodatecne davat mlhovky a za kolik b, neni to nejake divne, ze jsou umisteny tak vysoko ? Vlastne vys nez dalkove . Citovat
lamancha Odesláno 3. prosinec 2004 Autor Odesláno 3. prosinec 2004 2komisar: no ja vedel, ze najdu hned nekoho chytreho, kdo mi to hned objasni:P. u 307 nejsou mlhovky zvlast v narazniku, ale spolecne s ostatnimi svetly:P - tolik aspon hovori prirucka:papa Citovat
Bohumil Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Mlhovky jsou itegrovaný ve světle hned pod tlumenými světly a spolu s dálkovými tvoří \"jeden\" světlomet. (pro ne307čkáře). V mlze to svítí docela dobře, ještě to musím vyzkoušet jak to svítí jen s obrysovkama. Ale to budu muset počkat na ještě větší hustotu. Citovat
destiny Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Pozor, mlhovky integrované ve světle není u každé 307. Já je tam mám, ale u nižší verze výbavy tam nejsou. Není to tedy pravidlo. Citovat
Bohumil Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Jo, jo záleží na stupni výbavy. Tam kde nejsou tak nesvítí. Jsou tam jen záslepky. Ale s tím upuštěním předních kol, aby to nesvítilo tak vysoko, to je teda nápad \"komisare\" ty jsi hlava, ty snad i tím závodčím stihneš být.:D:D Citovat
lamancha Odesláno 3. prosinec 2004 Autor Odesláno 3. prosinec 2004 koukam, koukam, to se zase urodilo:o a, mam chudsi vybavu a tudiz tam nemam mlhovky, pouze zaslepku, jen me prekvapovalo, ze jsou \" integrovane\" do jednoho svetla cili ne co nejniz, jak je to bezne u jinych horsich znacek b, uplne me sokuje, ze by snad mely svitit dohromady s dalkovyma, to je nejaka novinka a la peugeot, nebo jen a la Jean? Zpravidla se dalkove vypinaji automaticesky pri zapnuti mlhovek:papa Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Já jsem nepsal, že mlhovky svítí dohromady s dálkovýma. U Jeana tlumená, mlhová a dálková tvoří jeden svělomet. Jen chci ještě zkusit, jak mlhovky svítí jen s obrysovkama, ale to si budu muset počkat na husčí mlhu. Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Autor Odesláno 4. prosinec 2004 ja tam mam jeste obrysovky a v koute se krci blinkr, ale kazdej nemuze mit vsechno vid. ja zase nemam ty mlhovky:D Citovat
Bohumil Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Mě se v koutě nic nekrčí. V jednom cípu světla jsou obrysovky a v opačném blinkry. Máš to taky tak?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 5. prosinec 2004 Autor Odesláno 5. prosinec 2004 jojo, ma v to nech cipech taky tak, a pak jeste tam mam nejake cypoviny, ale ty jsou na jinych mistech vozidla:D Citovat
Bohumil Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Tak s mlhovkama se tu už asi končí. Nebo je ještě někdo schopen vymyslet něco \"duchaplného\"? Citovat
lamancha Odesláno 7. prosinec 2004 Autor Odesláno 7. prosinec 2004 snad jen, ze ve vetsine pripevku mas posledni slovo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.