Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2komisar:

no ja vedel, ze najdu hned nekoho chytreho, kdo mi to hned objasni:P. u 307 nejsou mlhovky zvlast v narazniku, ale spolecne s ostatnimi svetly:P - tolik aspon hovori prirucka:papa

Odesláno

Mlhovky jsou itegrovaný ve světle hned pod tlumenými světly a spolu s dálkovými tvoří \"jeden\" světlomet. (pro ne307čkáře). V mlze to svítí docela dobře, ještě to musím vyzkoušet jak to svítí jen s obrysovkama. Ale to budu muset počkat na ještě větší hustotu.:cool:

Odesláno

Jo, jo záleží na stupni výbavy. Tam kde nejsou tak nesvítí.:o Jsou tam jen záslepky.

Ale s tím upuštěním předních kol, aby to nesvítilo tak vysoko, to je teda nápad \"komisare\" ty jsi hlava, ty snad i tím závodčím stihneš být.:D:D:D

Odesláno

koukam, koukam, to se zase urodilo:o

a, mam chudsi vybavu a tudiz tam nemam mlhovky, pouze zaslepku, jen me prekvapovalo, ze jsou \" integrovane\" do jednoho svetla cili ne co nejniz, jak je to bezne u jinych horsich znacek

b, uplne me sokuje, ze by snad mely svitit dohromady s dalkovyma, to je nejaka novinka a la peugeot, nebo jen a la Jean? Zpravidla se dalkove vypinaji automaticesky pri zapnuti mlhovek:papa

Odesláno

Já jsem nepsal, že mlhovky svítí dohromady s dálkovýma. U Jeana tlumená, mlhová a dálková tvoří jeden svělomet. Jen chci ještě zkusit, jak mlhovky svítí jen s obrysovkama, ale to si budu muset počkat na husčí mlhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...