Neon Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Máte někdo nějaký TIP, jakou barvu, aby byla v černé na brzdiče a aby se dala zároveň použít i jako ochrana na tepelné štíty brzd?? Stačí třeba i \"obyč\" Hammerite? Takový ty tuning spreje nechci, protože 406tou už nemá cenu nějak moc zhodnocovat, takže zn. levný -> případně i konkrétní tip, kde koupit v PZE, nebo e-shop? Díky Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Jako aby vypadaly takhle ? Natřeno Alkytonem - RustOleum. Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 JJ, právě na popud tohoto tvého vlákna se na to chystám taky - mám doma těhlice z anglána, tak si to chci vklídku připravit i právě s těma štítama, ať je to vše v cajku. Ten alkyton - rust oleum mají v hornbachu, takže myslíš, že má OK vlastnosti na třmeny a můžu ho použít i na ty štíty? A vydatnost? 750ml asi bude stačit na komplet zadek, ne? Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Já to používám na tyhle kraviny a na disky, je to o něco lepší než Hammerite a trochu líp se s tím dělá, jinak je to na podobné bázi. Na třmeny a štíty by ti stačila i malá plechovka. Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 OK, díky za tip - tak pro to nalítnu a vezmu - jako malou bereš nějakou 250tku? Citovat
Jeny Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 já jsem použil kladívkovou barvu od hammerlite, tu nejmenší plechovku co se dá koupit. Natřel jsem 3x třmeny s bubnama a ještě mně minimálně půlka zbyla Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 No, ono je to vlastně fakt, když se nad tím zamyslím, tak je to prd plocha a víc vrstev taky dělat nebudu, abych potom přes to nasadil kola ... :D:D Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Nevim, kolij ma ta mala. Jinak jeste muzes pouzit stribrenku na kamna. Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Ta mě napadla taky, dokonce máme na u babi na chatě dost v zásobě, ale myslím, že černá je nejúpraktičtější, takže stříbřenka půjde po zimě asi na plechy na Feldu .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.