Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou barvu (typ) na brzdiče a brzdové štíty zároveň?

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo nějaký TIP, jakou barvu, aby byla v černé na brzdiče a aby se dala zároveň použít i jako ochrana na tepelné štíty brzd?? Stačí třeba i \"obyč\" Hammerite?

Takový ty tuning spreje nechci, protože 406tou už nemá cenu nějak moc zhodnocovat, takže zn. levný -> případně i konkrétní tip, kde koupit v PZE, nebo e-shop?

Díky

Odesláno

JJ, právě na popud tohoto tvého vlákna se na to chystám taky - mám doma těhlice z anglána, tak si to chci vklídku připravit i právě s těma štítama, ať je to vše v cajku.

Ten alkyton - rust oleum mají v hornbachu, takže myslíš, že má OK vlastnosti na třmeny a můžu ho použít i na ty štíty? A vydatnost? 750ml asi bude stačit na komplet zadek, ne?

Odesláno

Já to používám na tyhle kraviny a na disky, je to o něco lepší než Hammerite a trochu líp se s tím dělá, jinak je to na podobné bázi. Na třmeny a štíty by ti stačila i malá plechovka.

Odesláno

já jsem použil kladívkovou barvu od hammerlite, tu nejmenší plechovku co se dá koupit. Natřel jsem 3x třmeny s bubnama a ještě mně minimálně půlka zbyla

Odesláno

No, ono je to vlastně fakt, když se nad tím zamyslím, tak je to prd plocha a víc vrstev taky dělat nebudu, abych potom přes to nasadil kola ... :D:D:D

Odesláno

Ta mě napadla taky, dokonce máme na u babi na chatě dost v zásobě, ale myslím, že černá je nejúpraktičtější, takže stříbřenka půjde po zimě asi na plechy na Feldu ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...