Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den ...chtel jsem se zeptat jestli uz se s tim nekdo setkal nebo cim by to mohlo byt...kdyz je venku chladnejsi pocasi a motor je studeny tak se odsud (obrazek) ozyva klepani dokud se motor trochu neohreje a pak to prestane..v lete kdyz bylo tepleji tak to nedelalo...vim ze tam je nejaka klapka tak klape asi ona ale nevim proc..dik za odpovedi

post-25237-14109613206815_thumb.jpg

Odesláno

Loni mi to delalo taky, ale az kdyz byly vetsi mrazy. Ptal jsem se na to i v Peugeotu, ale pry je to normalni, jelikoz motor dal drzi, tak snad meli pravdu:)

Jo, a mam benzin 1.6

Odesláno

Čaute ja mám tento istý problém ale mne sa zdá , že to ide skor z reťaze ktorá je medzi vačkami asi má čaká táto výmena + šponovák ale nie som si istý . Je to taký cinkajúci zvuk ako na felícii . Neviete tiež poradiť ? Mne to začne po asi 5 minutách ale ked je motor zohriaty tak to vobec nerobí . :myslim

Odesláno

podle me kdyby to byl retez tak to bude delat furt...ja jsi jsem na 90procent jisty ze to u me jde z toho co jsem psal(viz. obr.)

a dela to ta klapka ale nevim proc

[upravil dne 22/10/10 od bapek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...