bapek Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Dobry den ...chtel jsem se zeptat jestli uz se s tim nekdo setkal nebo cim by to mohlo byt...kdyz je venku chladnejsi pocasi a motor je studeny tak se odsud (obrazek) ozyva klepani dokud se motor trochu neohreje a pak to prestane..v lete kdyz bylo tepleji tak to nedelalo...vim ze tam je nejaka klapka tak klape asi ona ale nevim proc..dik za odpovedi Citovat
Tortugas Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Loni mi to delalo taky, ale az kdyz byly vetsi mrazy. Ptal jsem se na to i v Peugeotu, ale pry je to normalni, jelikoz motor dal drzi, tak snad meli pravdu:) Jo, a mam benzin 1.6 Citovat
martin100 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Čaute ja mám tento istý problém ale mne sa zdá , že to ide skor z reťaze ktorá je medzi vačkami asi má čaká táto výmena + šponovák ale nie som si istý . Je to taký cinkajúci zvuk ako na felícii . Neviete tiež poradiť ? Mne to začne po asi 5 minutách ale ked je motor zohriaty tak to vobec nerobí . Citovat
bapek Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 podle me kdyby to byl retez tak to bude delat furt...ja jsi jsem na 90procent jisty ze to u me jde z toho co jsem psal(viz. obr.) a dela to ta klapka ale nevim proc [upravil dne 22/10/10 od bapek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.