foxo Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 ne ze bych to jim alebo nekomu jinemu pral, ale dobre situovanym rodinam sa taketo neco stane skur nez obycejnym lidem... Je to taka \"dan za luxus\", teda ked sa potvrdi, ze ji unesli alebo odtento... Citovat
Péťa Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Je úplně jedno, jaký má rodina majetek. Je to svinstvo. Mám dvě děti a neumím si to představit... Citovat
peugeot09 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Mě spíš neuvěřitelně zaujalo, že zrovna těsně před volbami se najednou z ničeho nic objevil případ ztracené holčičky, kterou najednou z ničeho nic hledá několik desítek policistů. Nevím, možná už za vším začínám vidět konspiraci... Tak ať se tedy najde ve zdraví. [upravil dne 17/10/10 od peugeot09] Citovat
Péťa Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 A to nechci vidět, co udělají Američané, aby pomohli dolaru :( Zatím jen hrozby, ale co když jim to nebude stačit? Citovat
olda Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Je to svinstvo,co se dneska děje.Ale z projevu toho pána mi trošku přijde,že směřuje se svojí nabídkou k někomu konkrétnímu,ale možná je to jen:myslim můj dojem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.