misacekk Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 zdravím chci se zeptat když jedu s autem tak když jedu tak mám hlučnej motor čím by to mohlo bejt? Citovat
crazybiker Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 hlucny ako hlucny? za tepla za studena? pisti,klope? vrzga? odkial ide ten hluk? opis viac... Citovat
Cepak Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 ten motor je hlucenej jak za tepla tak za studena. Hrozne huci. Dela to jen kdyz je v tahu. Okolo 100km/h, pri 150 to prestava. Nevime si rady s Missackem Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 chlapyy, hlučný motor tak, jak to popisujete, přes internet asi neopravíte, měl by to slyšet (zkusit) zkušený mechanik Citovat
misacekk Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Oba dva sme z oboru. Ale stimhle si opravdu rady nevima a jeste sme se stim nesetkali. Proto se obracim na Vas jestli stim nemate treba zkusenost. Citovat
pastorek Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Je hlučnejší i na voľnobeh alebo iba za jazdy? Ja by som skontroloval sanie a výfuk. Oboje vie dosť zmeniť zvuk auta a pri tom môže byť technicky bezchybné. Ak ste od fachu tak si spomente ako sa zmení zvuk keď vymeníte výfuk alebo konkrétne pri tomto aute ak dáte dole plastovú rúru od masky k filtru. Citovat
misacekk Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 tak zejtra kouknu ale vjfuk ten je v pořádku a ještě kouknu na to sání teda ale to by mělo bejt taky v cajku Citovat
Cepak Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 je pravda ze hadice od masky do sani tam nedrzi a vypadava teda je porad vpadla..... Citovat
misacekk Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 hadice na sání drží ještě jsme pro jistotu přichytil pořádně tu hadici k sání..... a ještě mi kolísali dřív otáčky a tak jsme si řek že vyměním vstřiky co jsem dostal k autu co měli mín naježdíno a tet to tak hlučnejší není a ani nekolísaj otáčky mohl to dělat jeden špatnej vstřik? Citovat
pastorek Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Kolísanie otáčok ano ale hlučnosť nie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.