L.U.K.A.S.S.S 5 Posted Tuesday at 10:07 AM Share Posted Tuesday at 10:07 AM Škoda, pročetl jsem několikrát toto fórum a u pár lidí jsem četl, že i s mě 2ma dráty na brzde lze dodělat tempomat. Quote Link to post Share on other sites
307rg 130 Posted Tuesday at 11:38 AM Share Posted Tuesday at 11:38 AM Nikto predsa netvrdí, že sa to nedá. Akurát tam tie drátu bude treba dorobiť, ak ich tam nemáš. Určite to je v tom vlákne niekde popísané. inoxing 1 Quote Link to post Share on other sites
L.U.K.A.S.S.S 5 Posted Tuesday at 12:15 PM Share Posted Tuesday at 12:15 PM Ano, to jsem pochopil. Myšleno tak, že bych byl rád aby se pouze připojila páčka a přes diag dodělalo. Tak se v tom hrabat nechci. 307rg 1 Quote Link to post Share on other sites
307rg 130 Posted Tuesday at 12:31 PM Share Posted Tuesday at 12:31 PM Ale stále je tu šanca nechať si to urobiť u niekoho skúsenejšieho. Quote Link to post Share on other sites
L.U.K.A.S.S.S 5 Posted Tuesday at 01:42 PM Share Posted Tuesday at 01:42 PM To sice ano, ale nechci kvůli tempomatu dávat X tisíc pryč, až tak důležité to není. Co vše bych proto potřeboval, abych ho tam měl? Děkuji. Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted Tuesday at 03:42 PM Share Posted Tuesday at 03:42 PM Taky jsem si chtěl kdysi nechat dodělat tempomat do Jeana. Všecho to mělo jak má být, jenom to nefunfovalo. Nakonec to skončilo v Peugeotu v J. Hradci, kde si nad tím lámali hlavu proč to nejde. Nepomohlo ani přehrání SW. V 3008 je tempomat, ale moc ho nevyužívám. Jenom když je malej provoz a trochu na silnici volno. V husčím provozu je to naprd, akorát se tak rozbít. Tak nezoufejte, že to nejde, žádný zázrak to není. Ještě by bylo třeba aby to hlídalo vzdálenost auta co jede vpředu. Quote Link to post Share on other sites
307rg 130 Posted Tuesday at 07:06 PM Share Posted Tuesday at 07:06 PM Aký je dátum výroby tvojho Jeana? Niekde som čítal, že to bola krátkodoba záležitosť pár mesiacov, že tam dávali niečo, na čom sa to nedalo rozchodiť, ale neviem či to náhodou nie blbosť. Určite to nebude výbavou auta, moje má tú najhoršiu aká vôbec existovala (bez klímy, palubného počítača, mlhoviek...) a funguje bez problémov, to skôr keď sa zíde v jednom aute vo fabrike nejaká kombinácia komponentov, ktovie. Na bežné vozenie okolo mesta a v meste to určite nie je žiadne plus, práve naopak, najlepšie je to ani nezapínať, ale na druhú stranu, novšia verzia s limitérom by sa asi dala využiť aj niekde blízko mesta s obmedzenou rýchlosťou, neviem, limitér nemám. No ale na diaľnice, hlavne na dlhšie trasy, si už bez toho jazdu ani nedokážem predstaviť, na toto je práve super. Samozrejme iba do chvíle, keď sa tá diaľnica začne zahusťovať. Quote Link to post Share on other sites
L.U.K.A.S.S.S 5 Posted Tuesday at 07:13 PM Share Posted Tuesday at 07:13 PM 2004 datum výroby. Jezdím denně 100 km do práce a zpět pouze po dálnici, proto bych si přál mít tempomat, ale nechci do toho dávat tisíce, teď jsem udělal audio, rádio, kameru atd. Quote Link to post Share on other sites
307rg 130 Posted Tuesday at 07:24 PM Share Posted Tuesday at 07:24 PM Nechcem zbytočne rýpať, 100 km sa dá vydržať bez problémov aj bez tempomatu, ale zase na druhú stranu, pokiaľ sa nemýlim, tak tam stačí iba natiahnuť dva vodiče a vymeniť/pridať ten brzdový spínač, zbytok už je štandartný postup, aktivácia a páčka, tak sa mi to zase až tak veľký problém nezdá, jedine to, že ti nikto nezaručí výsledok. Quote Link to post Share on other sites
L.U.K.A.S.S.S 5 Posted Tuesday at 08:05 PM Share Posted Tuesday at 08:05 PM V pohodě, jasně že dá vydržet, ale bylo by to mnohem lepší, po noční s tempomatem. Je tady někdo v okolí Ostravy, šikovný s diagnostikou, kdo se v tom vyzná, ví co koupit a udělat, aby to bylo funkční? Děkuji Quote Link to post Share on other sites
inoxing 486 Posted Tuesday at 09:24 PM Share Posted Tuesday at 09:24 PM Psal jsem na to návod, jak si to muzes dodelat, viz predchozi prispevky. Staci ti dopojit 2 draty k snimaci brzdy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts