Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Těhlu na pedal nebo za kolo v kopci. :D

@VojtouNerCZ
Jo, tak to bylo euro2, ktery jsem si myslel, ze se v evrope ani neprodavalo. Je fakt, ze vcera jsem videl funkcni EW HPI, kterych se moc nevyrobilo a taky jsem si myslel, ze uz tenhle druh vymřel...

Odesláno
V 23. 2. 2021 at 21:05, L.U.K.A.S.S.S napsal:

V pohodě, jasně že dá vydržet, ale bylo by to mnohem lepší, po noční s tempomatem.

Je tady někdo v okolí Ostravy, šikovný s diagnostikou, kdo se v tom vyzná, ví co koupit a udělat, aby to bylo funkční? 

Děkuji :)

Tebe asi omrzel život, neboco. Po noční jet na tempomat? :-(

Odesláno

To je ale z hľadiska únavy jjedno či človek ide na tempomat alebo normálne, buď to som schopný šoférovať a som si istý že za volantom nezaspím, alebo nešoférujem vôbec. Nemám takú skúsenosť že by ma bralo viac na spánok so zapnutým tempomatom ako s vypnutým. Najväčší prínos je aspoň pre mňa v tom, že môžem na sedadle sedieť uvoľnene, svaly nie sú nonstop napnuté ako pri nohe na plyne, čo je super najmä pri veľmi dlhých trasách. A tá únava nakoniec aj tak príde, dôležité je včas si to uvedomiť a podľa toho sa správať.

Odesláno (upraveno)

Jezdím tak už 11 let, po noční nejsem nikdy unavený, sem tam jezdím s 308 novou, v automatu a po noční je to 100x lepší 

Navíc, tempomat se hodí na dovolené, jel jsem s 307 do Rumunska na transmagistralu, zrovna po těch dálnicích by tempomat sakra pomohl. 

Upraveno uživatelem L.U.K.A.S.S.S
  • O 10 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Dobry den / Ahoj,

dokazal by mi nekdo znalejsi pomoct? Mam nove jako druhe auto Peugeot 3008 1,6hdi 80kw r.v. 2010, zkousel jsem obepsat/obvolat asi 3 autorizovane servisy a kdyz uz odpovi, tak mi tvrdi, ze dodelat tempomat mozne je, ale ze netusi a kdyz to nevyjde, tak mi i tak nauctuji cenu packy (cca 1700,- Kc) plus se mi uplne nezda ze pisou 3h prace minimalne, tj. odhadovana cena 4-5k Kc.

Je nejaka moznost zjistit dopredu, ze to jde udelat? VIN VF30U9HZHAS244654

Doporucite prosim nekoho / servis v Praze ci Stredoceskem kraji, kde by to slo dodelat?

Diky moc

Upraveno uživatelem lucky99
Odesláno

Ahoj, podle kódu motoru by to mělo jít. Pokud máš zájem, můžeš se u mě stavit a zkusíme to. Páčku si opatříš až po zjištění, že tempomat funguje.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj 

Taká otázka ku tempomatu.. dá sa nejako upraviť aby išiel aktivovať aj na 3. rýchlostný stupeň lebo ide až od 4 rychlostneho stupna 

Peugeot 307 1.6hdi 66kw 2005 facelift

Ďakujem :)

Odesláno
před 9 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Ne. K čemu prosim tě potřebuješ tempomat na 3. r. stupeň??

tempomat u mého auta funguje od 2 rychl. stupně--používám při jízdě na chatu, kde jedu 6 km lesem do kopce, takže dvojku, tempomatových 40 a jedu :)

Odesláno
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

tempomat u mého auta funguje od 2 rychl. stupně--používám při jízdě na chatu, kde jedu 6 km lesem do kopce, takže dvojku, tempomatových 40 a jedu :)

Tusík to bere od 2?

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím vás páni,

poradíte mi, či je možné namontovať tempomat do dcérinej 307cc 1,6 NFU benzín, rok 2004, vin: VF33BNFUC83339612 ?

Ak áno, všetky páčky na tempomat pre peugeot sú zhodné, alebo hľadať konkrétny typ?

Našiel by sa niekto ochotný, kto by mi to namontoval, event. spustil diagnostikou?

Som z Karvinej, ale zájdem, kde bude potrebné.

´Ďakujem 792558478

Odesláno

Teoreticky by měl jít aktivovat :myslim;) 

Páčka je buď jenom na tempomat nebo i na omezovač rychlosti. Použít se dají oba druhy,  akorát nevím, jestli jde použít i páčka z pozdějších ročníků :myslim

Můžeš dojet,  klidně to zkusím aktivovat :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...