Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně praská parkovačka co 3 měsíce - když tam bude ledka, může se stát něco podobného? Klidně si tu LED koupím, pokud nebude vypadávat tak často, jak ta žárovka... máte někdo podobný problém?

[upravil dne 27/1/11 00:37 brade]

Odesláno

to micki407:

to byl vtip s těmi xenony, je přeci jasný že ledky bez žádné pořádné paraboly a čočky nemůžou svítit víc :papa

to brade:

často mi praskali žárovky v osvětlení SPZ dal jsem tam před dvěma lety ledky a jsou tam pořád a neměnil jsem ani jednu, u parkovaček to bude podobné, tam je mám zatím \"jen\" rok a opět bez výměny...

[upravil dne 27/1/11 08:42 Brizan]

Odesláno

existují, ale osobně nemám ozkoušeno jak to svítí a co na to PP. Možná se také dělají s rezistorem, ale je to docela ranec za jednu žárovku. cca 300 - 400,-kč za kus...

Odesláno

dnes jsem si objednal z honkongu LED W5W T10 parkovačky 10ks za 1,99$=36Kč, uvidíme jak to bude svítit,ale koupil jsem to kvuli tomu že mi parkovačky sviti žlutě, to same jsem udělal před 14 dny se světly,dal jsem tam místo obyč žarovek, xenon žarovky 2ks za 120kč a jsem moc spokojeny viz foto.

545y.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odesláno

To nejsou LED světla a jenom se tak tváří......toto jsou světla na SW po roku výroby 2008 a výš.......pod plastem co se tváří jako led je normální žárovka

To co píše že LED není pravda

origo foto od peugeot

[upravil dne 28-1-11 14:44 Přema]

post-10760-14109614992642_thumb.jpg

Odesláno

Premo a daju sa nejako upravit zadne svetla ledkami?

asi nie to by chcelo ich rozobrat a to je asi rovnaka prplacka(skoro nemozna?) ako aj s prednyimi svetlometmi-keby si ich chcel roztavovat som myslel...

Odesláno
Premo a daju sa nejako upravit zadne svetla ledkami?

asi nie to by chcelo ich rozobrat a to je asi rovnaka prplacka(skoro nemozna?) ako aj s prednyimi svetlometmi-keby si ich chcel roztavovat som myslel...

dat tam led ziarovky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...