igor4 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Potreboval by som vybrat starter, z auta, vie mi niekto poradit co vsetko je potrebne demontovat aby som sa k nemu dostal.Mam taky problem ale iba v zime, ked mrzne alebo je velmi sychrave-vlhke pocasie a auto stoji celu noc. ..po pretoceni sa mi nestihne vratit pastorok a zaskrtoce a chcel by som to dat pozriet,premazat . Mal niekto podobny problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor4 Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Nikto este nevyberal starter z auta? potreboval by som poradit ako sa k nemu co najednoduchsie dostat. Kazda rada je dobra este predtym nez sa clovek do niecoho pusti. Hladal som na fore ani nic co by mi pomohlo som nenasiel, ak sa mylim dajte mi vediet. Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milhaus Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 v chytré knížce na P309 byl popis na demontáž startéru zespod auta, při kterém jsem se osobně nedostal k jednomu šroubu (takže jsem demontoval celé sání a vzduch.filtr a demontoval jsem ho zeshora). V knize Jak na to? na P307 je uvedeno, že máš zvednout auto, demotovat spodní kryt motoru (pokud tam je), odšroubovat přívodní vodiče startéru a demontovat. Jak blbej přístup tam je nebo není netuším, čeká mne to ale taky. Každopádně pokud je startér tam co myslím, tak zeshora demontáž nebude možná... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts