Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spojka a setrvak

Recommended Posts

Guest JardaČapek
Odesláno

Ahoj zlobí mě spojka chvikama prokluzuje hlavně na čtiřku v tahu.Koukám tak na ceny a neíim.Řeším hlavně ten dvouhmotnostní setrvák co tam je origoš.Jestli ho tam dát zas.A nebo té sade s jednohmotou.Koukal jsem byl tady odkaz na foru na aukro...někdo říká že je lepší a někdo zas ne.Bojím se třeba vybrací a že už to auto nebude tak tiche.díky moc za názory.Jarda.

Odesláno

to si budeš muset vybrat sám, v tom ti nikdo neporadí, mám známé co dali jednohmotu a nemají problém, na druhé straně tu má link-oddie-,který dal jednohmotu a vzápětí se vrátil ke dvouhmotě z důvodů vibrací a hluku (pročti si ten linkje i s foto)

jinak na dvouhmotu tu měl pěknou nabídku- Godzila01-dej s ním řeč...:myslim

Odesláno

áýutiez som povodne rozmyslal nad tym ze ak budem musiet menit zotrvak tak dam jednohmotu, ale po case som od toho upustil, ked si predstavim ako sa chovaju auta s obycajnym zotrvakom a ako sa chova 406ka s dvojhmotou tak by som nemenil

a inak ked presmykuje spojka tak bude na vine skor zodrate oblozenie na hnanom kotuci a(alebo) unavena tanierova pruzina, preco menit hned aj zotrvak?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...