Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rázový utahovák - doporučte


P607Olda

Recommended Posts

Ahoj ten Dewalt mám v práci, jen je o třídu silnější. Maká to už rok a půl bez problémů  a to stím povoluji a utahuji šrouby i 20 a víc. :superPoužívám to v zemědělství kde jsou šrouby zrezlý a od bláta. Fakt spokojenost. Pravda je ta, pokud to použiješ parkrat za rok tak spíš pneu nebo kabel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Já ho koupil už na podzimek. Protože na gumárně tak trochu bojuju s nedostatkem stlačeného vzduchu tak kola dělám tímhle abych měl dost vzduchu pro zouvačku a maká statečně. Zkoušel jsem ho a dal 5 aut povolit a utáhnout a baterka svítila pořád na tu poloviční kapacitu ale protože jsem končil tak jsem dal baterku do nabíječky a než jsem uklidil cca 45 min tak svítila že je nabito. Jako kdejakou jednoduchou vzduchovku ( do 500 Nm) to v pohodě převálcuje. Zjistil jsem teda že když potřebuješ aby zabral na utaženým šroubu tak ho čapnout oběma rukama aby jsi ho přidržel když zaklepe aby se ta síla toho rázu neztratila v tom že držíš utahovačku frajersky v jedný ploutvy což taky jde ale pak nesmí ty šrouby bejt moc zatažený. Ale co jsem dělal a zákazníci tvrdili že to gumař utahoval momenťákem tak to povolilo všechno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

@Péťa za mě jo skvělá mašina a i vydrží ale na nějaké to žvejkání okolo baráku je to zbytečně drahé jako přes čtyrku bez baterky. Za to jsou skoro dva ty Parksidy. Baterky jsou teď v akci v lidlu ta dvouhodinová tuším za čtyry kila a ta čtyrhodinová za sedmikilo. A fakt ty baterky taky dost vydrží na tom mém je pořád ta první nabíjím ji tak jednou za týden a u cajků který nepoužívám tak často jednou za měsíc vytáhnu baterky a dám je nabít a fungujou. Jo tatík to je jinej expert i když mu to říkám horem dolem tak vyšťaví baterku a prázdnou ji nechá třeba týden a pak ji nabíjí no to je samozřejmě blbě taky už odrovnal tímhle používáním druhou dvouhodinovou baterku asi tak za rok používání. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...