mrcopik Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Zdravim Vas,prosim poradte my co mam za problem . neviem ako sa my dostala na podlahu voda , skratka mam celu prednu cast mokru podlahu,. neviem ci to nemoze byt z chladica , lebo ta voda trochu smrdi a plus ma taku podobnu chut ako nemrznuca zmes. neviem co to je , prosim poradte my. Peugeot 307 kombi 2,0 Hdi 136 k ,2006 Citovat
omegascream Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 alebo v lepšom prípade vadný tesniaci krúžok ako som mal ja a ešte jeden člen. Lepší prípad preto, lebo je to oprava na chvíľu a za pár korún. Radiátor je potom o dosť horší prípad Plus koberce mi vo vnútri vlhnú aj záhadným prechodom vody cez prahy keď prší Citovat
jjjirkaaa Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Mě to dělala vypadlá odtoková hadička z výměníku klimatizace. Voda také smrděla, ochutnat jsem nezkoušel:D Ted ale klimu asi nepoužíváš, takže spíše to topení. omegascream: I tenhle problém jsem měl, když jsem auto přivezl, nefungovalo otvírání zevnitř u spolujezdce (jen vypadlo táhlo) no a při zpětné montáži jsem špatně přilepil ten bílej molitan, co je tam kvůli prachu či odhlučnění no a protože parkuji malinko na svahu tak při dešti jak stékala voda po okně a prachovka na dveřích u okna moc netěsnila, teklo to do dveří, z okna na ten molitan a po tom molitanu na tapec. Tapec už je za tou gumou, když se koukneš z vnitřku auta. A záhada přetečení vody přes práh byla vyřešena;) Citovat
mrcopik Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Zdravim ,uz viem ze je to radiator , dostal som tip od kolegu skusit nejaku taku zmes , ktora sa vraj vlieva do systemu chladiaceho a ze to vraj zalepi tu prasklinu . neviem poradte ze ci je to mozne a ci to pomoze. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Zdravim Vas,prosim poradte my co mam za problem . neviem ako sa my dostala na podlahu voda , skratka mam celu prednu cast mokru podlahu,. neviem ci to nemoze byt z chladica , lebo ta voda trochu smrdi a plus ma taku podobnu chut ako nemrznuca zmes. neviem co to je , prosim poradte my. Peugeot 307 kombi 2,0 Hdi 136 k ,2006 To si ju skúšal piť? [upravil dne 17.10.2010 od PEUGEOTIK307] Citovat
mrcopik Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 pit som to nepil , myslim ze oliznut sa to da mam to uz spravene , aj tak dakujem za pomoc Citovat
Tortugas Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Zdravim ,uz viem ze je to radiator , dostal som tip od kolegu skusit nejaku taku zmes , ktora sa vraj vlieva do systemu chladiaceho a ze to vraj zalepi tu prasklinu . neviem poradte ze ci je to mozne a ci to pomoze. Tu smes mi kvuli utesneni do chladice nalili v dubnu, ale co jsem se koukal posledne, tak chladic zase, sice jenom trochu, zacina propoustet... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.