ShW Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Dobrý den, mám rádio ALPINE CDE-111RM. Namontované bylo v autorizovaném servisu. Ale mám problém když připojím FLASH DISK a dám přehrávat tak z 20 případů mě začne přehrávat mp3 skladby 2x. Buť to to píše SEARCHING a dál se nic neděje nebo UNIT ERROR. Zkoušel jsem různé FLASH DISKY, i je různě formátovat podle toho co by mělo rádio umět FAT32 12/16/32, ale nic nepomohlo. Zase si říkám, že když se to aspoň 2x chytilo to USB a přehrávalo tak to nemůže být špatné. Můžete mi poradit prosím? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Mal som podobny problem, tiez na Alpine, ale teda mne kluc vobec nenacital, hadzal UNIT ERROR stale ... Spredu ked das dole panel, je tlacitko reset. Ja som to vyresetoval a klop, klop uz rok pokoj ... Ked to nepomoze, tak jedine reklamacka ... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Záleží aj od veľkosti USB. Ja mám Alpine a keď dám 8GB tak s tým nevie pracovať (dlho vyhľadáva skladby a ešte ich aj seká). Najlepšie si poradí s 1GB. 2GB znamenajú kompletné načítanie skladieb tak cca 15-20s. Citovat
Existujuci Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Problem moze byt aj v (prenosovej rychlosti-kbps)v ktorej su tie skladby na kluci nahodene. Ja by som nad 180 nedaval. Velkost pamate USB hra tiez velku ulohu,ako pisal PEUGEOTIK307. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Osobne mám len nad 180, lebo inak mi to vadí. Skrátka ten zvuk je podstatne horší, teda aspoň pre mňa. Citovat
Existujuci Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Osobne mám len nad 180, lebo inak mi to vadí. Skrátka ten zvuk je podstatne horší, teda aspoň pre mňa. Ja mam tiez min.240.Inak je ten zvuk o nicom,len som skusil poradit-mozno to pomoze a tym by zistil pricinu problemu. Obcas aj mne niektora piesen blbne, no ale 4GB hudby......brrr.Mam si z coho vybrat-nie? Citovat
Vítek1 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 tak ja osobne bych sel tam kde jsi koupil radio a chtel to po nich vyresit. jinak zkus nahrat jen jednu pisnicku a uvidis co to udela. Nam na krame se stalo s alpinama a ruznejma flash spoustu veci treba jeden ten klicek, takovej ten jenom tenkej bez toho kovoviho stineni to bezproblemu nacetlo hralo ale uz znovu neprobudilo takze se to seklo jak dohrala nactena doba. Nekdy staci jen jadna blba MP3 z 1000 a udela to problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.